X-1004 / ULTRA

X-1004 / ULTRA

5 izdelkov.

Prestižna »Flip-up« čelada, ročno izdelana iz kompozita in z izjemno visokim deležem karbona, za turistična potepanja in prave popotniške podvige. Najnižja teža ob sočasnem doseganju najvišjih standardov zaščite, najmanjši aerodinamični upor in idealno postavljeno težišče, zagotavljajo optimalno udobje. Predbradni del ponuja veliko prostora pred...

Prestižna »Flip-up« čelada, ročno izdelana iz kompozita in z izjemno visokim deležem karbona, za turistična potepanja in prave popotniške podvige. Najnižja teža ob sočasnem doseganju najvišjih standardov zaščite, najmanjši aerodinamični upor in idealno postavljeno težišče, zagotavljajo optimalno udobje. Predbradni del ponuja veliko prostora pred usti in sega daleč preko brade, kar je ugodno zoper vrtinčenje vetra. Kombinirana homologacija tipa P/J dovoljuje vožnjo tudi z odprtim (dvignjenim) predbradnim delom. Na voljo tudi v velikosti XXXL.

Manj
Več
Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov

Filtriraj po:

X-1004 / ULTRA

Sprejmi

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje uporablja piškotke (cookies).
Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.
Želim več informacij o piškotkih.