ZA VSE ZNAMKE ČELAD

ZA VSE ZNAMKE ČELAD

16 izdelkov.

MULTI – UNIVERZALNI KOMUNIKACIJSKI SISTEM ZA VAŠO ČELADO.

Komunikacijske sisteme MULTI lahko namestite v katerokoli čelado, ne glede na znamko in model čelade. Vgradnja je preprosta, v čelado nameščen sistem ne vpliva na počutje v njej, upravljanje pa je enostavno. N-Com MULTI zagotavlja več nivojev povezave, od kabelskega do brezžičnega Bluetoo...

MULTI – UNIVERZALNI KOMUNIKACIJSKI SISTEM ZA VAŠO ČELADO.

Komunikacijske sisteme MULTI lahko namestite v katerokoli čelado, ne glede na znamko in model čelade. Vgradnja je preprosta, v čelado nameščen sistem ne vpliva na počutje v njej, upravljanje pa je enostavno. N-Com MULTI zagotavlja več nivojev povezave, od kabelskega do brezžičnega Bluetooth. Komunikacija voznik-sopotnik je seveda le ena izmed možnosti. Vedno bolj zanimiva je tudi naveza dveh motorjev, povezava z navigacijo GPS, poslušanje glasbe v čeladi in različni nivoji uporabe telefona. Zagotovljena kakovost N-Com: multi-funkcionalnost, udobje, zanesljivost in varnost med vožnjo, izvrsten zvok, širok izbor dodatne opreme - vse za kakovostno komunikacijo v vsaki situaciji. Varnost na prvem mestu: čelade Nolan in Grex so razvite za uporabo s sistemom N-Com MULTI. Tudi z vgrajenim in aktiviranim sistemom so varnostno preizkušene in homologirane skladno z zahtevami predpisa ECE/ONU 22-05.

Klik na izbran način komuniciranja ali pa model čelade, vas pripelje do podrobnega pregleda ponudbe:

Manj
Več
Prikazujem 1 - 16 od 16 izdelkov

ZA VSE ZNAMKE ČELAD

Sprejmi

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje uporablja piškotke (cookies).
Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.
Želim več informacij o piškotkih.