Le pravilno negovana čelada omogoči zadovoljstvo, udobno vožnjo motocikla in lahko rešuje življenja. Zima je čas, ko čelade ne uporabljate. Je torej čas, ko lahko poskrbite za njeno redno vzdrževanje.

Lastnike čelad Nolan, X-lite in Grex, ki so jih kupili pri pooblaščenih prodajalcih v Sloveniji, vabimo, da nam čelado pošljejo na brezplačen preventivni servis. Najraje od novembra do marca - takrat namreč najmanj pogrešate čelado, mi pa imamo dovolj časa, da se resno posvetimo servisu, čelado pregledamo, nastavimo zatesnitve, podmažemo mehanizme, po potrebi zamenjamo tesnila in jo pripravimo za naslednjo motoristično sezono. Vse to in še več – BREZPLAČNO!

Čelado lahko dostavite k svojemu prodajalcu, kjer bodo poskrbeli, da bo našla pot do nas. Lahko pa nam jo pošljete tudi na naslov Compaco d.o.o., Koroška 46, 3320 Velenje. K čeladi ne pozabite priložiti svojih podatkov, račun in kratek pripis, na kaj naj bomo pri pregledu še posebej pozorni. 

p. s.: Če čelade morebiti niste kupili pri pooblaščenem prodajalcu v Sloveniji, vam servisno storitev zaračunamo po veljavnem ceniku.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBVESTILO KUPCEM, KI SO ČELADE KUPILI V PODJETJU KMC d.o.o. LJUBLJANA: zaradi poslovnega zapleta je sodelovanje s tem podjetjem prekinjeno. Vse, ki bi želeli izkoristiti brezplačne zimske servisne preglede prosimo, da čelado dostavijo našemu najbližjemu pooblaščenemu prodajalcu, mi pa bomo poskrbeli, da bo našla pot do nas. Lahko pa nam jo pošljete tudi neposredno na naslov Compaco d.o.o., Koroška 46, Velenje, kjer vam bomo tudi v bodoče zagotavljali brezplačno servisno storitev. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------