Zadnji kosi! KOMUNIKACIJSKI SET N-COM B 3 Razširi

N-COM B3

N-COM N-COM

NOVO

Bluetooth sistem, vrhunskih zmogljivosti, odlične kakovosti zvoka, popolnega prileganja čeladi in minimalnega aerodinamičnega vpliva. Vgrajen FM radijski sprejemnik, 500 m dometa, univerzalni interkom, glasovna sporočila, ...  

Več podatkov

179,99 €

z DDV

214,99 € z DDV

-35,00 €

KOMUNIKACIJSKI SET N-COM B3 

Komunikacijski sistem N-Com B3 je namenjen vsem, ki cenijo slog, kakovost in udobje. B3 vas bo navdušil z izjemnimi zmogljivostmi, preprostim upravljanjem s samo tremi gumbi ter zvočnimi opozorili o stanju sistema.

B3 bo vaš zanesljiv sopotnik.
Kadar ste sami lahko poslušate FM radio z RDS funkcijo in do šest pred-nastavljenih radijskih postaj ali pa Mp3 predvajalnik glasbe, mobilni telefon, GPS navigator.

V družbi prijateljev pa se lahko pogovarjate na razdalji do 500 metrov*. Za zagotavljanje najboljšega aerodinamičnega preboja je antena vgrajena v notranjost čelade. Interkom komunikacija med Bluetooth sistemi linije N-Com je zagotovljena, z uporabo funkcije »Universal intercom« pa je komunikacija mogoča tudi z interkom sistemi drugih blagovnih znamk.

Sistem B3 je združljiv z ekskluzivno aplikacijo App za pametne telefone Android. Aplikacija omogoča preprosto nastavljanje in nadzor sistema N-Com tako na poti, kot tudi doma. Za več informacij obiščite spletno stran TUKAJ

Komunicirajte kjerkoli in kadarkoli, z največjo mero varnosti! Potujte varno, izberite N-Com. Vse pred-pripravljene čelade iz skupine Nolan so tudi z vgrajenim in aktiviranim sistemom N-Com varnostno preizkušene in homologirane skladno z zahtevami predpisa ECE/ONU 22-05.

Komplet vsebuje vse potrebno za vgradnjo in takojšnjo uporabo.

* Na odprtih prostorih, brez ovir

.

KOMPATIBILNE IN VARNOSTNO PREIZKUŠENE ČELADE:

 • NOLAN N103 - N91EVO - N91 - N90.2 - N90 - N86 - N85 - N71 - N43E AIR - N43E – N43AIR – N43
 • GREX G9.1 EVOLVE N-COM - G4.2 PRO

 

ZMOGLJIVOSTI: 

B3.jpg 

INTERKOM

 • Brezžična interkom povezava šoferja in sopotnika
 • Brezžična Bluetooth interkom povezava med dvema motorjema na razdalji do 500 metrov (na odprtih prostorih, brez ovir)
 • Interkom povezava 4-ih motorjev: Funkcija “Klic v navezi motor-motor”. Komunikacija z enim uporabnikom naenkrat
 • UNIVERSAL INTERCOM: brezžična Bluetooth povezava z interkom sistemi drugih blagovnih znamk
 • Združljiv z Bluetooth komunikacijskimi sistemi N-Com, X-Series in Multi, preko Bluetooth povezav

TELEFON

 • Brezžična povezava z mobilnim telefonom: odzivanje na klic, prekinitev, glasovni ukazi, ponovni klic zadnje številke (za telefone, ki to omogočajo), samodejno preklapljanje med interkomom in telefonom
 • Samodejni izklop interkom povezave ali avdio vira ob prejetem telefonskem klicu. Samodejna ponovna vzpostavitev povezav po končanem telefonskem pogovoru
 • Funkcija “konferenčni klic”: 3 stranska povezava med šoferjem, sopotnikom in kličočim
 • Kompatibilno s telefoni iPhonetm in Androidtm. iPhone je registrirana blagovna znamka podjetja Apple™ Inc. / Android™ je registrirna blagovna znamka podjetja Google inc.

MP3 PREDVAJALNIK

 • Bluetooth povezava s predvajalniki glasbe A2DP MP3: upravljanje neposredno na čeladi – start, stop, premor, preskoči (AVRCP profil)

SATELITSKI NAVIGATOR

 • Bluetooth povezava s kompatibilnimi satelitskimi navigatorji: napotki, MP3 glasba, mobilni telefon (za modele, ki podpirajo opcije)
 • Funkcija “konferenčna veza GPS”: ob sprejemanju navigatorjevih sporočil ostaja naveza šofer-sopotnik aktivna

FM RADIO

 • FM radio s funkcijo RDS: iskanje radijskih postaj, 6 pred-nastavitev
 • RDS funkcija: samodejno iskanje močnejšega FM signala
 • Samodejni izklop zvoka drugih naprav ob sprejemu dohodnega telefonskega klica

UPRAVLJANJE NA OSEBNEM RAČUNALNIKU

 • Upravljanje nastavitev na osebnem računalniku preko micro USB kabla (priložen)
 • Nastavitve avdio parametrov, posodabljanje programske opreme in pred-nastavitve FM radijskih postaj. Program N-Com Wizard prenesete TUKAJ

N-COM APP

 • Upravljanje sistema N-Com preko pametnega telefona (Android) z namensko aplikacijo App KLIK
 • Aplikacija N-COM App je združljiva s pametnim telefonom Android Smartphone – različica 2.3 in novejše

 .

BREZPLAČNA VGRADNJA: 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

.

DODATNE INFORMACIJE

o komunikacijskem sistemu B3, tehničnih podatkih, dodatni opremi, nastavitvah, posodobitvah in povezljivosti sistema, najdete TUKAJ.

BREZPLAČNA VGRADNJA! 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

         

SERVISNE STRANI

Za posodabljanje programske opreme, nastavitve avdio parametrov, shematične prikaze ukazov in ostale informacije o komunikacijskem sistemu, kliknite tukaj: KLIK

BREZPLAČNA VGRADNJA! 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

         

SERVISNE STRANI

Za posodabljanje programske opreme, nastavitve avdio parametrov, shematične prikaze ukazov in ostale informacije o komunikacijskem sistemu, kliknite tukaj: KLIK

Sprejmi

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje uporablja piškotke (cookies).
Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.
Želim več informacij o piškotkih.