Znižana cena! SISTEM ZA KOMUNICIRANJE N-COM B1.4 Razširi

N-COM B1.4

N-COM N-COM

NOVO

Komunikacijski set B1.4, pripravljen za vgradnjo na predpripravljene Nolanove modele čelad N104, N87, N44 in N40. Za dosegljivo ceno zagotavlja bluetooth povezavo voznika s sopotnikom, telefonom, GPS navigatorjem in predvajalniki glasbe, ...

Več podatkov

152,99 €

z DDV

169,99 € z DDV

-10%

KOMUNIKACIJSKI SISTEM N-COM B1.4

KOMUNIKACIJA NA DVEH KOLESIH

Najljubša glasba v ozadju, navigatorjeva navodila vas vodijo naravnost do cilja in telefonski klici so na dosegu roke: N-Com B1.4 je idealen za vaše motoristične izlete, kadar ste sami ali pa v družbi s prijateljem.

POPOLNO PRILEGANJE

Sistem B1.4 je oblikovan in razvit posebej za vgradnjo v pred-pripravljene čelade Nolan. Namestitev je preprosta,  hitra in uporabnikom prijazna. Čelada tudi z vgrajenim sistemom ohranja prvotno udobje.  

ERGONOMIČNA TIPKOVNICA

Tanka tipkovnica, vgrajena v čelado, s štirimi gumbi. ​Ergonomična oblika tipkovnice zagotavlja enostavno rokovanje, tudi z orokavičeno roko.

IZVRSTNA KAKOVOST ZVOKA

Sočasen razvoj čelade in sistema za komuniciranje zagotavlja idealno lego slušalk in mikrofona. Zvok je izvrsten, komunikacija čista in prijazna. Potovalna hitrost ali hrup iz okolja ne vplivata na jasnost komunikacije.

VARNOST NA PRVEM MESTU

Vse pred-pripravljene čelade iz skupine Nolan so tudi z vgrajenim in aktiviranim sistemom N-Com varnostno preizkušene in homologirane skladno z zahtevami predpisa ECE/ONU 22-05.

.

B1.4 je na voljo v paketih z opremo za eno ali dve čeladi.

 

KOMPATIBILNI IN VARNOSTNO PREIZKUŠENI MODELI ČELAD:

NOLAN N104/EVO/ABSOLUTE - N87- N44/EVO - N40/FULL/5GT/5

.

ZMOGLJIVOSTI:

B1.jpg

INTERKOM

 • Brezžična interkom povezava šoferja in sopotnika
 • Združljiv z Bluetooth komunikacijskimi sistemi N-Com, X-Series in Multi, preko Bluetooth povezav

TELEFON

 • Brezžična povezava z mobilnim telefonom: odzivanje na klic, prekinitev, glasovni ukazi, ponovni klic zadnje številke (za telefone, ki to omogočajo), samodejno preklapljanje med interkomom in telefonom
 • Samodejni izklop interkom povezave ali avdio vira ob prejetem telefonskem klicu. Samodejna ponovna vzpostavitev povezav po končanem telefonskem pogovoru
 • Funkcija “konferenčni klic”: 3 stranska povezava med šoferjem, sopotnikom in kličočim
 • Kompatibilno s telefoni iPhonetm in Androidtm. iPhone je registrirana blagovna znamka podjetja Apple™ Inc. / Android™ je registrirna blagovna znamka podjetja Google inc.

MP3 PREDVAJALNIK

 • Bluetooth povezava s predvajalniki glasbe A2DP MP3: upravljanje neposredno na čeladi – start, stop, premor, preskoči (AVRCP profil)

SATELITSKI NAVIGATOR

 • Bluetooth povezava s kompatibilnimi satelitskimi navigatorji: napotki, MP3 glasba, mobilni telefon (za modele, ki podpirajo opcije)
 • Funkcija “konferenčna veza GPS”: ob sprejemanju navigatorjevih sporočil ostaja naveza šofer-sopotnik aktivna

UPRAVLJANJE NA OSEBNEM RACUNALNIKU

 • Upravljanje nastavitev na osebnem računalniku preko USB kabla (priložen)
 • Nastavitve avdio parametrov, posodabljanje programske opreme. Program N-Com Wizard prenesete TUKAJ

N-COM APP

 • Upravljanje sistema N-Com preko pametnega telefona (Android) z namensko aplikacijo App KLIK
 • Aplikacija N-COM App je združljiva s pametnim telefonom Android Smartphone – različica 2.3 in novejše

 

VSEBINA PAKETA:

Paket vsebuje vse potrebno za vgradnjo in takojšnjo uporabo, razen pri namestitvi na čelado N87, kjer potrebujete poleg komunikacijskega seta tudi podstavek tipkovnice (naprodaj posebej) -> KLIK .

.

BREZPLAČNA VGRADNJA: 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

 

DODATNE INFORMACIJE

o komunikacijskem sistemu B1.4, tehničnih podatkih, dodatni opremi, nastavitvah, posodobitvah in povezljivosti sistema, najdete TUKAJ.

BREZPLAČNA VGRADNJA! 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

         

SERVISNE STRANI

Za posodabljanje programske opreme, nastavitve avdio parametrov, shematične prikaze ukazov in ostale informacije o komunikacijskem sistemu, kliknite tukaj: KLIK

BREZPLAČNA VGRADNJA! 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

         

SERVISNE STRANI

Za posodabljanje programske opreme, nastavitve avdio parametrov, shematične prikaze ukazov in ostale informacije o komunikacijskem sistemu, kliknite tukaj: KLIK

Sprejmi

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje uporablja piškotke (cookies).
Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.
Želim več informacij o piškotkih.