Znižana cena! KOMUNIKACIJSKI SET N-COM B 5L Razširi

N-COM B5L

N-COM N-COM

NOVO

Zavorna luč na čeladi v kombinaciji z odličnimi zmogljivostmi komunikacijskega sistema N-COM B5, za največjo mero varnosti. Vgrajen FM radijski sprejemnik, 500 m dometa, inovativni sistem samodejnega prižiganja in ugašanja, sočasna povezava dveh naprav, univerzalni interkom, ... 

Več podatkov

251,99 €

z DDV

279,99 € z DDV

-10%

KOMUNIKACIJSKI SET N-COM B5L

Izboljšajte motoristično izkušnjo! Opremite vašo čelado Nolan z ekskluzivnim komunikacijskim sistemom N-Com B5L.

Namestitev je preprosta, uporabnikom prijazna in zahteva le nekaj minut časa. Sistem N-COM B5L se popolnoma prilega pred-pripravljenim čeladam Nolan, nameščen pa ne vpliva na udobje v njej. Ergonomična oblika tipkovnice zagotavlja enostavno rokovanje, tudi z orokavičeno roko.

Odkrijte inovativni sistem samodejnega prižiganja in ugašanja. Sistema N-COM B5L ni več potrebno prižigati in ugašati: sistem se samodejno izklopi, če ne zazna premikanja več kot 30 sekund. Ko čelado premaknete, se sistem N-COM B5L samodejno aktivira in ponovno vzpostavi povezavo z mobilnim telefonom (ali z drugimi prepoznanimi napravami).

INDIKATOR ZAVIRANJA V SILI (ESS): B5L je opremljen z ekskluzivnim indikatorjem zaviranja v sili (ESS – Emergency Stop Signal), ki z utripanjem LED luči na temenskem delu čelade opozarja na nenadno zaviranje. 

B5L bo vaš zanesljiv sopotnik. 
Kadar ste sami lahko poslušate FM radio z RDS funkcijo in do šest pred-nastavljenih radijskih postaj ali pa Mp3 predvajalnik glasbe, mobilni telefon (v sistem lahko povežete dve napravi!), GPS navigator.

V družbi prijateljev pa se lahko pogovarjate na razdalji do 500 metrov*. Za zagotavljanje najboljšega aerodinamičnega preboja, je patentirana antena vgrajena v notranjost čelade. Interkom komunikacija med Bluetooth sistemi linije N-Com je zagotovljena. Z uporabo funkcije »UNIVERSAL INTERCOM« je komunikacija mogoča tudi z interkom sistemi drugih blagovnih znamk.

Sistem N-COM B5L je združljiv z ekskluzivno aplikacijo App za pametne telefone Android, iPhone in iPad. Aplikacija omogoča preprosto nastavljanje in nadzor sistema N-Com tako na poti, kot tudi doma. Za več informacij obiščite spletno stran TUKAJ

Komunicirajte kjerkoli in kadarkoli, z največjo mero varnosti! Vse pred-pripravljene čelade iz skupine Nolan so tudi z vgrajenim in aktiviranim sistemom N-Com varnostno preizkušene in homologirane skladno z zahtevami predpisa ECE/ONU 22-05.

 *Na odprtih prostorih, brez ovir;

KOMPATIBILNE IN VARNOSTNO PREIZKUŠENE ČELADE:

NOLAN N104/EVO/ABSOLUTE - N87- N44/EVO - N40/FULL/5GT/5

 

ZMOGLJIVOSTI:

B5L.jpg

INTERKOM

 • Brezžična interkom povezava šoferja in sopotnika
 • Brezžična Bluetooth interkom povezava med dvema motorjema na razdalji do 500 metrov (na odprtih prostorih, brez ovir)
 • Interkom povezava 6-ih motorjev: Funkcija “Klic v navezi motor-motor”. Komunikacija z enim uporabnikom naenkrat
 • Združljiv z Bluetooth komunikacijskimi sistemi N-Com, X-Series in Multi, preko Bluetooth povezav
 • Kompatibilnost z Bluetooth interkom sistemi drugih blagovnih znamk (Univerzalni interkom)

TELEFON

 • Brezžična povezava z mobilnim telefonom: odzivanje na klic, prekinitev, glasovni ukazi, ponovni klic zadnje številke (za telefone, ki to omogočajo), samodejno preklapljanje med interkomom in telefonom
 • Samodejni izklop interkom povezave ali avdio vira ob prejetem telefonskem klicu. Samodejna ponovna vzpostavitev povezav po končanem telefonskem pogovoru 
 • Funkcija “konferenčni klic”: 3 stranska povezava med šoferjem, sopotnikom in kličočim
 • Sočasni nadzor dveh mobilnih telefonov (ali telefona in GPS navigatorja)
 • Priljubljena številka s tipko za hitro klicanje
 • Smart Navi System: inteligentno upravljanje navigacije iz pametnega telefona.
 • Kompatibilno s telefoni iPhonetm in Androidtm. iPhone je registrirana blagovna znamka podjetja Apple™ Inc. / Android™ je registrirna blagovna znamka podjetja Google inc.

MP3 PREDVAJALNIK

 • Bluetooth povezava s predvajalniki glasbe A2DP MP3: upravljanje neposredno na čeladi – start, stop, premor, preskoči (AVRCP profil)

SATELITSKI NAVIGATOR

 • Bluetooth povezava s kompatibilnimi satelitskimi navigatorji: napotki, MP3 glasba, mobilni telefon (za modele, ki podpirajo opcije)
 • Funkcija “konferenčna veza GPS”: ob sprejemanju navigatorjevih sporočil ostaja naveza šofer-sopotnik aktivna

FM RADIO

 • FM radio s funkcijo RDS: iskanje radijskih postaj, 6 pred-nastavitev
 • RDS funkcija: samodejno iskanje močnejšega FM signala
 • Samodejni izklop zvoka drugih naprav ob sprejemu dohodnega telefonskega klica

ZAVORNA LUČ NA ČELADI

 • Sistem opozarjanja na zaviranje v sili z utripajočimi LED lučmi 
 • Vgrajen senzor gibanja 
 • Ekskluzivni algoritem, ki izračuna moč pospeška 
 • Prilagajanje ravni na občutljivost na zaviranje 
 • Sistem ESS deluje neodvisno od zavornega sistema na motociklu, saj samostojno analizira pospešek čelade in neodvisno izračuna moč zaviranja

UPRAVLJANJE NA OSEBNEM RAČUNALNIKU

 • Upravljanje nastavitev na osebnem računalniku preko mini USB kabla (priložen)
 • Nastavitve avdio parametrov, posodabljanje programske opreme in pred-nastavitve FM radijskih postaj. Program N-Com Wizard prenesete TUKAJ .

N-COM APP

 • Upravljanje sistema N-Com preko pametnega telefona (Android, iPhone, iPad) z namensko aplikacijo App KLIK
 • Aplikacija N-Com App je združljiva s pametnim telefonom Android Smartphone – različica 2.3 in novejše in telefonom iPhone Smartphone, iPad – različica 5.0 in novejše

BREZPLAČNA VGRADNJA! 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

.

VSEBINA PAKETA:

Paket vsebuje vse potrebno za vgradnjo in takojšnjo uporabo, razen pri namestitvi na čelado N87, kjer potrebujete poleg komunikacijskega seta tudi podstavek tipkovnice (naprodaj posebej) -> KLIK .

DODATNE INFORMACIJE

o komunikacijskem sistemu N-COM B5, tehničnih podatkih, dodatni opremi, nastavitvah, posodobitvah in povezljivosti sistema, najdete TUKAJ.

BREZPLAČNA VGRADNJA! 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

         

SERVISNE STRANI

Za posodabljanje programske opreme, nastavitve avdio parametrov, shematične prikaze ukazov in ostale informacije o komunikacijskem sistemu, kliknite tukaj: KLIK

BREZPLAČNA VGRADNJA! 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

         

SERVISNE STRANI

Za posodabljanje programske opreme, nastavitve avdio parametrov, shematične prikaze ukazov in ostale informacije o komunikacijskem sistemu, kliknite tukaj: KLIK

Sprejmi

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje uporablja piškotke (cookies).
Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.
Želim več informacij o piškotkih.