Zadnji kosi! MOTORISTIČNA ČELADA NOLAN N64 HEXAGON - 87 Razširi

ČELADA NOLAN N64 HEXAGON - 87

NOLAN NOLAN

NOVO

Nolanova integralno zaprta čelada, namenjena vsakodnevnim opravkom v urbanih središčih, kot tudi vozniškim užitkom na daljših poteh. N64 navdušuje s športnim videzom, dodelanimi detajli, enostavno uporabo in konkurenčno ceno. Snemljivo in pralno oblazinjenje je obarvano v športno rdečo barvo.

Več podatkov

  • XS (54 cm)

129,00 €

z DDV

179,99 € z DDV

-50,99 €

MOTORISTIČNA ČELADA NOLAN N64 HEXAGON

Nolanova integralno zaprta čelada, namenjena vsakodnevnim opravkom v urbanih središčih, kot tudi vozniškim užitkom na daljših poteh. N64 navdušuje s športnim videzom, dodelanimi detajli, enostavno uporabo in konkurenčno ceno. Snemljivo in pralno  oblazinjenje je obarvano v športno rdečo barvo. 

ZUNANJA ŠKOLJKA je odlita na zahtevnih orodjih iz namensko razvitega in izjemno kakovostnega polikarbonata Lexan EXL®. Ta polikarbonat sodi v visoki razred, je za 100% bolj odporen, elastičen in v času trajen, kot so cenejše mase ABS! Lexan omogoča doseganje prefinjenih oblik in dovoljuje znotraj proizvodnega procesa barvanje površine. Tako dosežemo tudi večjo trajnost čelade in zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo, ceno in zmogljivostjo.

NOTRANJA ŠKOLJKA je izdelana v dveh plasteh iz ekspandiranega polistirena. To je še vedno najbolj učinkovit blažilnik energije udarca. Z raziskavami v Nolanu določamo gostoto – trdoto – obliko slojev in te školjke tudi proizvajamo. Tako naše čelade natančno prilagodimo zahtevam različnih varnostnih standardov.

PREZRAČEVANJE: Domišljen prezračevalni sistem deluje že pri doseganju manjših hitrosti. Skozi šobe v predbradnem delu vstopa svež zrak, ki je usmerjen na notranjo površino vizirja, zato ne vzbuja občutka prepiha in ne suši oči. Za učinkovito prezračevanje lasišča skrbita veliki šobi nad vizirjem, difuzor na temenu pa s pomočjo venturijevega efekta učinkovito izsesava ogreti zrak iz čelade, kar zagotavlja bogat pretok svežega zraka, brez neprijetnega lokalnega hlajenja. V notranjo školjko so dodatno vtisnjeni globoki kanali za učinkovito kroženje zraka in prezračevanje lasišča. N64 je pripravljena tudi za vgradnjo preprosto snemljive protivetrne zaslonke pod brado (opcija za doplačilo), ki deluje zoper prepih in tako pripomore k še boljšemu počutju v čeladi.

OBLAZINJENJE: oblazinjenje je prostorsko oblikovano, z zračnimi prehodi med elementi, da lahko zrak kroži. Podkvasto oblikovan spodnji rob oblazinjenja opazno duši hrup iz okolja. Oblazinjenje je izdelano iz zračnega, na otip svilnatega materiala »Clima comfort«, ki s kože odvaja vlago in v vročini zato deluje sveže in ne draži kože. Za doseganje dolgotrajne svežine in higiene je tkanina še dodatno obdelana po sistemu Sanitized®, ki se uporablja tudi za dodelavo gorniškega perila. Oblazinjenje je preprosto snemljivo in pralno.

VIZIR: Optično popoln vizir je zaščiten proti praskam in pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Gibka tesnila zagotavljajo dobro tesnjenje, vizir pa je možno sneti brez orodja, kar je dobrodošlo ob resnejšem čiščenju čelade.  

PODBRADNI PAS je opremljen z najudobnejšo avtomatsko zaponko Microlock, ki zaradi zobatega jezička omogoča izjemno natančno, mikrometrsko nastavljanje zapenjanja. Zato uporaba podkape ali visokih ovratnikov ne zahteva vsakičnega podaljševanja podbradnega pasu.

 

Zunanja školjka:strojno odlita iz polikarbonata Lexan® EXL
Grafike:da
Vizir:prozoren, odporen na praske. Montaža/demontaža brez uporabe orodja
Vložek proti megljenju vizirja:pripravljeno za uporabo (z doplačilom)
Oblazinjenje:Clima Comfort, snemljivo in pralno, Sanitized - antiseptično in antibakteriološko obdelano
Ovratnik (protihrupna zaslonka):serijsko
Protivetrna zaslonka pod brado:pripravljeno za uporabo (z doplačilom)
Prezračevanje:nastavljivo - prezračevalne šobe pred brado, na vrhu čelade difuzor za zajem svežega in odvajanje ogretega zraka
Sistem zapenjanja podbradnega pasu:mikromatska zaponka Microlock
Drugi dodatki:vreča za shranjevanje čelade priložena serijsko
Atest:ECE 22/05
Velikosti:XXS, XS, S, M, L, XL, XXL
Teža: cca.1400 g (velikost M)
Servis, garancija:5 let garancije, vsakoletni brezplačni zimski servisni pregledi

BREZPLAČNA DOSTAVA v Sloveniji za naročila v vrednosti nad 100,- €. VEČ

MADE IN NOLAN: razvoj in proizvodnja sta in ostajata italijanska. VEČ

 

ATEST: vse naše čelade so izdelane in homologirane po standardu ECE 22/05. VEČ

 

GARANCIJA: kakovost naših čelad dokazujemo s 5-letno garancijo. VEČ

Za čelade skupine Nolan, ki so bile kupljene v Sloveniji, zagotavljamo vsakoletne BREZPLAČNE servisne preglede. VEČ

BREZPLAČNA DOSTAVA v Sloveniji za naročila v vrednosti nad 100,- €. VEČ

MADE IN NOLAN: razvoj in proizvodnja sta in ostajata italijanska. VEČ

 

ATEST: vse naše čelade so izdelane in homologirane po standardu ECE 22/05. VEČ

 

GARANCIJA: kakovost naših čelad dokazujemo s 5-letno garancijo. VEČ

Za čelade skupine Nolan, ki so bile kupljene v Sloveniji, zagotavljamo vsakoletne BREZPLAČNE servisne preglede. VEČ

Sprejmi

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje uporablja piškotke (cookies).
Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.
Želim več informacij o piškotkih.