OČALA

Izbor priljubljenih motorističnih dodatkov in daril: OČALA
OČALA 3M - 2821
Na zalogi
DODATKI - DARILA

OČALA 3M - 2821

10,98 €
Lahka in udobna zaščitna očala v moderno elegantni obliki, ponujajo odlično pokritost in vidno polje. Tečaji na ročajih omogočajo uporabniku nastavitev kota leče, mehka prilagodljiva ročaja pa nudita še več udobja. Očala ustrezajo zahtevam standarda SIS EN 166:2002 (optični razred 1), nudijo zaščito pred UV žarki in pred udarci hitro letečih delcev. Leče...
OČALA 3M - 2721
Na zalogi
DODATKI - DARILA

OČALA 3M - 2721

10,98 €
Lahka zaščitna očala modernega in elegantnega dizajna. Tanka ročaja enostavno zdrsneta tudi v integralno zaprto čelado. Očala ustrezajo zahtevam standarda SIS EN 166:2002 (optični razred 1), nudijo zaščito pred UV žarki in pred udarci hitro letečih delcev. Leče so zaščitene proti praskam in megljenju.
MOTORISTIČNA OČALA HIGHWAY 1 CHOPPER
Na zalogi
DODATKI - DARILA

MOTORISTIČNA OČALA HIGHWAY 1 CHOPPER

20016089
38,19 €
Motoristična očala HIGHWAY 1 CHOPPER za cestno rabo. Klasična oblika po vzoru očal, kot so jih uporabljali piloti v prvih dneh aeronavtike. Zagotovljena dobra vidljivost in odlična zaščita za oči. Za lepše prileganje obrazu je na okvir prišita mehka usnjena obroba.
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.