N-COM

N-COM KOMUNIKACIJE

Zapeta čelada, prižgane luči, odprt plin in nameščen komunikacijski sistem N-Com, na poti k novim vznemirljivim dogodivščinam.

OUTLET ponudba komunikacijskih sistemov - zadnji kosi - odlične cene!

N-COM BASIC KIT MULTI
  • ZADNJI KOSI!
Na zalogi
Domov

N-COM BASIC KIT MULTI

N-COM
39,00 € 59,99 €
Sistem slušalk in mikrofona, namenjen enostavni namestitvi v čelade, ki še niso (bile) pripravljene za uporabo komunikacijskega sistema N-Com.
KOMUNIKACIJSKI SET N-COM MCS II HONDA GOLDWING
  • ZADNJI KOSI!
Na zalogi
Domov

MCS II HONDA GOLDWING - B (N104, 87, ...)

N-COM
79,00 € 109,99 €
Komunikacijski sistem MCS II (B) je namenjen lastnikom motociklov Honda Goldwing, ki uporabljajo čelade Nolan N104, N87, ... S sistemom MCS II lahko čelado kabelsko povežete z avdio sistemom, ki je vgrajen na motorju. Na ta način lahko v čeladi sprejemate vse informacije z motorja.
SISTEM ZA KOMUNICIRANJE N-COM BX1
  • ZADNJI KOSI!
Na zalogi
Domov

N-COM BX1

N-COM
149,99 € 174,99 €
Cenovno dostopen bluetooth komplet osnovnih zmogljivosti, za povezavo voznika s sopotnikom, telefonom, GPS navigatorjem in predvajalniki glasbe, ... Zasnovan posebej za uporabo na pred-pripravljenih čeladah X-lite. Komplet vsebuje vse potrebno za vgradnjo in takojšnjo uporabo. 
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.