X-802 / R / RR / ULTRA

MOTORISTIČNA ČELADA X-LITE X-802RR ULTRA CARBON

Peresno lahka super-športna čelada iz kompozitnih materialov, z visokim deležem karbona. Čelada najvišjih standardov, za vožnjo tudi pri najvišjih hitrostih. Uradna čelada svetovnega prvenstva MotoGP in SBK.

X-802 START - 8
  • ZADNJI KOSI!
Na zalogi
Domov

ČELADA X-LITE X-802 START - 8

X-LITE
199,00 € 429,95 €
Super-športna čelada iz kompozitnih materialov, najvišjih standardov, za vožnjo tudi pri najvišjih hitrostih. Izjemno mirna. Ustrezno hlajenje glave zagotavlja najučinkovitejše prezračevanje, ki je bilo kdaj razvito za čelade.
 	MOTORISTIČNA ČELADA X-LITE X-802R
  • ZADNJI KOSI!
Na zalogi
Domov

ČELADA X-LITE X-802R START - 11

X-LITE
249,00 € 443,99 €
Super-športna čelada iz kompozitnih materialov, najvišjih standardov, za vožnjo tudi pri najvišjih hitrostih. NAJBOLJE OCENJENA ČELADA NA MOTORRADOVEM PRIMERJALNEM TESTU SUPER ŠPORTNIH ČELAD. Izjemno mirna. Ustrezno hlajenje glave zagotavlja najučinkovitejše prezračevanje, ki je bilo kdaj razvito za čelade.
X-LITE X-802R START - 11
  • ZADNJI KOSI!
Na zalogi
Domov

ČELADA X-LITE X-802RR START - 11

X-LITE
249,00 € 449,99 €
Super-športna čelada iz kompozitnih materialov, najvišjih standardov, za vožnjo tudi pri najvišjih hitrostih. Za vrhunsko udobje skrbi povsem novo oblazinjenje CARBON FITTING z aktivnimi ogljikovimi vlakni. Izjemno mirna. Ustrezno hlajenje glave zagotavlja najučinkovitejše prezračevanje, ki je bilo kdaj razvito za čelade.
MOTORISTIČNA ČELADA X-LITE X-802R ULTRA CARBON MOTOGP - 3 - TESTNI VZOREC
  • ZADNJI KOSI!
  • NOVO!
Na zalogi
Domov

ČELADA X-LITE X-802RR ULTRA CARBON MOTOGP - 3 - TEST

X-LITE
259,99 € 519,98 €
Testni vzorec peresno lahke super-športna čelade iz kompozitnih materialov, z izjemno visokim deležem karbona. Čelada najvišjih standardov, za vožnjo tudi pri najvišjih hitrostih. Izjemno mirna. Za vrhunsko udobje skrbi povsem novo oblazinjenje CARBON FITTING z aktivnimi ogljikovimi vlakni. Uradna čelada svetovnega prvenstva MotoGP.
MOTORISTIČNA ČELADA X-LITE X-802RR ULTRA CARBON PURO - 2
  • ZADNJI KOSI!
Na zalogi
Domov

ČELADA X-LITE X-802RR ULTRA CARBON PURO - 2

X-LITE
299,00 € 519,99 €
Peresno lahka super-športna čelada iz kompozitnih materialov, z izjemno visokim deležem karbona. Čelada najvišjih standardov, za vožnjo tudi pri najvišjih hitrostih. Izjemno mirna. Za vrhunsko udobje skrbi povsem novo oblazinjenje CARBON FITTING z aktivnimi ogljikovimi vlakni.
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.