N103

Nadomestni deli in potrošni material za čelade Nolan N103

Nadomestni deli in potrošni material za čelade Nolan N103

PROTIVETRNA ZASLONKA ZA MOTORISTIČNO ČELADO NOLAN N103
Na zalogi
N103

PROTIVETRNA ZASLONKA N103

16,26 €
Zaslonka pod brado zelo učinkovito zapira čelado s spodnje strani in deluje zoper prepih in mraz. Usmerja izdihani zrak. Je preprosto snemljiva. Za večjo varnost je opremljena z odsevnim trakom. Ustreza modelu čelade NOLAN N103.
PINLOCK ZA MOTORISTIČNE ČELADE NOLAN - RUMEN - STD - N100/100E
Na zalogi
X-1001

PINLOCK - RUMEN - STD - N100/100E

25,19 €
Pinlock vložek je učinkovita rešitev zoper megljenje vizirja in preverjeno deluje tudi v najbolj ogabnem vremenu. Rumen odtenek poudari kontraste, zato je zelo primeren za uporabo v megli in slabem vremenu ali ob zmanjšani vidljivosti. Vložek se preprosto vpne z notranje strani serijskega vizirja, opremljenega s čepki.
PINLOCK ZA MOTORISTIČNE ČELADE NOLAN - PROZOREN - FSB - N100/100E
Na zalogi
N100/100E

PINLOCK - PROZOREN - FSB - N100/100E

29,99 €
Pinlock vložek s silikonsko obrobo je najbolj učinkovita rešitev zoper megljenje vizirja in preverjeno deluje tudi v najbolj ogabnem vremenu. Vložek se preprosto vpne z notranje strani serijskega vizirja, opremljenega s čepki. Vložki s silikonsko obrobo se lepše prilegajo k vizirju in zahtevajo manj nege in vzdrževanja. Silikonska obroba dodatno skrbi, da...
LIČNE BLAZINICE ZA MOTORISTIČNO ČELADO NOLAN N103
Na zalogi
N103

LIČNE BLAZINICE N103

30,50 €
Komplet (L+D) nadomestnih ličnih blazinic. Ergonomično oblikovane, enostavno snemljive in pralne. Ustreza modelu čelade NOLAN N103.
VIZIR ZA MOTORISTIČNO ČELADO NOLAN N103 SR NFR PROZOREN
Na zalogi
N103

VIZIR NMS-01- SR NFR PROZOREN

31,77 €
Optično popoln vizir je zaščiten proti praskam in pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza modelu čelade N103.
VIZIR ZA MOTORISTIČNO ČELADO NOLAN N103 - SR NFR ZELO ZATEMNJEN
Na zalogi
N103

VIZIR NMS-01 - SR NFR ZELO ZATEMNJEN

31,77 €
Močno zatemnjen vizir je zaščiten proti praskam inpripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza modelu čelade NOLAN N103.
SENČILO ZA MOTORISTIČNE ČELADE NOLAN - VPS-06 - RAHLO ZATEMNJENO
  • ZADNJI KOSI!
Na zalogi
N103

SENČILO VPS-06 - RAHLO ZATEMNJENO

31,77 €
Zaslonka za oči, ki nadomešča zaščitna očala, je izdelana iz rahlo toniranega Lexana, optične kakovosti. Odporna je na megljenje in praske ter nudi UV zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki.
SENČILO ZA MOTORISTIČNO ČELADO NOLAN - VPS-06 - RUMENO
Na zalogi
N43E AIR

SENČILO VPS-06 - RUMENO

31,77 €
Zaslonka za oči, ki nadomešča zaščitna očala, je izdelana iz rumenega Lexana, optične kakovosti. Rumen odtenek poudari kontraste, zato je zelo primeren za uporabo v megli in slabem vremenu ali ob zmanjšani vidljivosti. Zaslonka je odporna na megljenje in praske ter nudi UV zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki.
SENČILO ZA MOTORISTIČNE ČELADE NOLAN - VPS-06 - ZELO ZATEMNJENO
Na zalogi
N103

SENČILO VPS-06 - ZELO ZATEMNJENO

31,77 €
Sončna zaslonka, ki nadomešča sončna očala, je izdelana iz zeleno obarvanega Lexana, optične kakovosti. Odporna je na megljenje in praske ter nudi UV zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki.
SNEMLJIVO OBLAZINJENJE ZA MOTORISTIČNO ČELADO NOLAN N103
Na zalogi
N103

SNEMLJIVO OBLAZINJENJE N103

39,78 €
Snemljivo in pralno oblazinjenje je izdelano iz zračnega, na otip svilnatega materiala »Clima comfort«, ki s kože odvaja vlago in v vročini zato deluje sveže. Odlično objame glavo in ne draži kože. Za doseganje dolgotrajne svežine in higiene je tkanina še dodatno obdelana po sistemu Sanitized®, ki se uporablja tudi za dodelavo gorniškega perila.
VIZIR ZA MOTORISTIČNO ČELADO NOLAN N103 SR NFR METALIZIRAN SREBRN
Na zalogi
N103

VIZIR NMS-01 - SR NFR METALIZIRAN SREBRN

51,65 €
Nadomestni srebrno metaliziran vizir, pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza modelom člelad Nolan N103. Vizir je obdelan s posebnim filmom, ki deluje kot ogledalo: vizir odbija svetlobo, obraz uporabnika se od zunaj ne vidi, iz notranjosti pa je pogled zatemnjen.
VIZIR ZA MOTORISTIČNO ČELADO NOLAN N103 SR - NFR METALIZIRAN MODER
Na zalogi
N103

VIZIR NMS-01 - SR NFR METALIZIRAN MODER

57,95 €
Nadomestni modro metaliziran vizir, pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza modelom člelad Nolan N103. Vizir je obdelan s posebnim filmom z modrim odtenkom, ki deluje kot ogledalo: vizir odbija svetlobo, obraz uporabnika se od zunaj ne vidi, iz notranjosti pa je pogled zatemnjen.
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.