Motocikel nas razveseljuje. Vozimo zato, da uživamo. In da se lahko družimo z enako razpoloženimi ljudmi. Primotovilite na neformalno, zabavno, prijetno in »easy-going« druženje, sproščen klepet ... v nedeljo, 09. junija 2019, v idilično okolje izletniške kmetije NEBESA (Hom 23, 8232 Šentrupert).

Vabljeni vsi motoristi dobre volje. Tudi tisti, ki (še) ne uporabljate čelad Nolan. Šabeso bomo začeli streći  po 11 uri. Prvih 50 udeležencev prejme spominsko darilo. Družili se bomo tri, štiri urice, da si v miru privoščimo nebeške razglede, rečemo kakšno pametno, preverimo, kaj nam je namenil srečelov, okusimo domače dobrote, se posladkamo z retro sladoledom,  potem pa gasa naprej.

V primeru slabega vremena zmenka ne bo. Za zadnjo potrditev spremljajte sveže informacije tukaj, na Facebook profilu NOLAN SLOVENIA ali vprašajte za informacijo na 03/891 91 03.

KAKO NAS BOSTE NAŠLI?

Iz Trebnja se odpeljite v smeri Mirne in Šentruperta. Na glavnem trgu v Šentrupertu zapeljite po desni strani mimo cerkve in nadaljujte čez mostiček proti Dragi pri Šentrupertu. Na križišču za vasjo Draga (1,5 km za Šentrupertom) zavijte desno v smeri Dole pri Litiji in zapeljite po ovinkasti cesti v hrib. V križišču zavijte desno v smeri za Hrastno. Po cca 1,3 km boste zagledali tablo Izletniška kmetija Nebesa in po približno 100m makadama ste prispeli na cilj. Celotna pot od Trebnja do Nebes je dolga 18 km, na pomembnih razpotjih pa bo označena z Nolanovimi smerokazi.

Izletniška kmetija Nebesa se nahaja na najvišji točki v Občini Šenturpert, na 602 m nadmorske višine, od koder seže nebeški pogled na Šentrupert, na levi pa se v daljavi razprostirajo Gorjanci, Trdinov vrh, dolenjsko smučišče Bela, Vrh Trebanje, ob lepem vremenu se vidi celo Snežnik. Poleg razgledne točke in lepih pohodnih in kolesarskih poti je v Nebesih tudi vzletišče za zmajarje in jadralne padalce.

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.