DOSTAVA

Kupljene izdelke lahko kupec prevzame na sedežu podjetja: Compaco d.o.o., Koroška 46, 3320 VELENJE, ali pa jih pošljemo na želeni naslov po pošti, če jih kupec plača po predračunu oziroma po povzetju. Pogodbeni partner za dostavo je Pošta Slovenije. Prevzem naročenega blaga je mogoč tudi na katerem izmed paketomatov Pošte Slovenije, brez vrst in gneče, 24/7. Diskretno, hitro in priročno! Podrobne informacije o prevzemu paketov na Paketomatu Pošte Slovenije izveste tukaj: KLIK.

Izdelki na zalogi se praviloma odpremijo v roku enega delovnega dne po prejemu potrditve nakupa. V primeru, da naročenega blaga prodajalec nima na zalogi, bo kupca o predvidenem dobavnem roku obvestil posebej. V primeru, da artikla ni mogoče zagotoviti, si prodajalec pridržuje pravico, da naročilo tudi zavrne. Dodatne informacije v zvezi s potekom odpreme lahko kupec kadarkoli dobi pri prodajalcu.

 

STROŠKI DOSTAVE BLAGA

Dostava blaga je za naročila v vrednosti nad 100,- € BREZPLAČNA.

Za ostala naročila se stroški dostave zaračunajo po ceniku Pošte Slovenije. Strošek je vnaprej znan pri potrditvi nakupa.

Če se kupec odloči za dostavo s pošto po povzetju, bo naročeno blago plačal po poštni nakaznici. Provizijo poštne nakaznice krije kupec, in sicer 1,07 €, ne glede na vrednost pošiljke. 

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.