• ZADNJI KOSI!
KOMUNIKACIJSKI SET N-COM B1 - V03
Primer čelade NOLAN N86 z nameščenim N-Com B1
KOMUNIKACIJSKI SET N-COM B1 - V03
Primer čelade NOLAN N86 z nameščenim N-Com B1

N-COM B1

129,99 € 159,99 € -30,00 €
Z davkom

Nolanov komunikacijski sistem s tehnologijo Bluetooth, ki za konkurenčno ceno ponuja možnost prostoročnega telefoniranja, brezžične povezave s sopotnikom, satelitskim navigatorjem ali pa predvajalnikom glasbe v kakovostni stereo izvedbi.

KOMUNIKACIJSKI SISTEM N-COM B1

SVOBODA GIBANJA

Za motoristične izlete izberite udobje vgrajenega komunikacijskega sistema N-Com:odlična avdio kakovost, brezžične Bluetooth povezave z mobilnim telefonom, navigatorjem GPS, MP3 predvajalniki glasbe, upravljanje na računalniku  in namenska mobilna aplikacija App.

POPOLNO PRILEGANJE

Najboljše prileganje: sistem B1 je oblikovan in razvit posebej za vgradnjo v pred-pripravljene čelade Nolan. Namestitev jepreprosta,  hitra in uporabnikom prijazna. Čelada tudi z vgrajenim sistemom ohranja prvotno udobje.  

ERGONOMIČNA TIPKOVNICA

Tanka tipkovnica, vgrajena v čelado, s štirimi gumbi. ​Ergonomična oblika tipkovnice zagotavlja enostavno rokovanje, tudi z orokavičeno roko.

IZVRSTNA KAKOVOST ZVOKA

Sočasen razvoj čelade in sistema za komuniciranje zagotavlja idealno lego slušalk in mikrofona. Zvok je izvrsten, komunikacija čista in prijazna. Potovalna hitrost ali hrup iz okolja ne vplivata na jasnost komunikacije.

VARNOST NA PRVEM MESTU

Vse pred-pripravljene čelade iz skupine Nolan so tudi z vgrajenim in aktiviranim sistemom N-Com varnostno preizkušene in homologirane skladno z zahtevami predpisa ECE/ONU 22-05.

.

N-Com B1 je na voljo v paketih z opremo za eno ali dve čeladi.

 

KOMPATIBILNE IN VARNOSTNO PREIZKUŠENE ČELADE:

NOLAN N103 - N91EVO - N91 - N90-2 - N90 - N86 - N85 - N71 - N43E AIR - N43E – N43AIR – N43;

- GREX G9.1 EVOLVE N-COM - G4.2 PRO

ZMOGLJIVOSTI:

B1.jpg

INTERKOM

 • Brezžična interkom povezava šoferja in sopotnika
 • Združljiv z Bluetooth komunikacijskimi sistemi N-Com, X-Series in Multi, preko Bluetooth povezav

TELEFON

 • Brezžična povezava z mobilnim telefonom: odzivanje na klic, prekinitev, glasovni ukazi, ponovni klic zadnje številke (za telefone, ki to omogočajo), samodejno preklapljanje med interkomom in telefonom
 • Samodejni izklop interkom povezave ali avdio vira ob prejetem telefonskem klicu. Samodejna ponovna vzpostavitev povezav po končanem telefonskem pogovoru
 • Funkcija “konferenčni klic”: 3 stranska povezava med šoferjem, sopotnikom in kličočim
 • Kompatibilno s telefoni iPhonetm in Androidtm. iPhone je registrirana blagovna znamka podjetja Apple™ Inc. / Android™ je registrirna blagovna znamka podjetja Google inc.

MP3 PREDVAJALNIK

 • Bluetooth povezava s predvajalniki glasbe A2DP MP3: upravljanje neposredno na čeladi – start, stop, premor, preskoči (AVRCP profil)

SATELITSKI NAVIGATOR

 • Bluetooth povezava s kompatibilnimi satelitskimi navigatorji: napotki, MP3 glasba, mobilni telefon (za modele, ki podpirajo opcije)
 • Funkcija “konferenčna veza GPS”: ob sprejemanju navigatorjevih sporočil ostaja naveza šofer-sopotnik aktivna

UPRAVLJANJE NA OSEBNEM RACUNALNIKU

 • Upravljanje nastavitev na osebnem računalniku preko USB kabla (priložen)
 • Nastavitve avdio parametrov, posodabljanje programske opreme. Program N-Com Wizard prenesete TUKAJ.  

N-COM APP

 • Upravljanje sistema N-Com preko pametnega telefona (Android) z namensko aplikacijo App KLIK
 • Aplikacija N-COM App je združljiva s pametnim telefonom Android Smartphone – različica 2.3 in novejše

VSEBINA PAKETA:

Paket vsebuje vse potrebno za enostavno vgradnjo v čelado in takojšnjo uporabo: sistem slušalk, mikrofon in Bluetooth upravljalno enoto, USB kabel za priklop na računalnik, baterijo, polnilec baterije in ključ.

BREZPLAČNA VGRADNJA: 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

DODATNE INFORMACIJE

o komunikacijskem sistemu B1, tehničnih podatkih, dodatni opremi, nastavitvah, posodobitvah in povezljivosti sistema, najdete TUKAJ.

BLOG%20nas%20servis.jpg

BREZPLAČNA VGRADNJA! 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

         comp.jpg

SERVISNE STRANI

Za posodabljanje programske opreme, nastavitve avdio parametrov, shematične prikaze ukazov in ostale informacije o komunikacijskem sistemu, kliknite tukaj: KLIK

Morda vam bo všeč tudi

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.