NOVOSTI 2023

Motoristične čelade Nolan 2023. Novi modeli, barvne kombinacije.

X-552

Ročno izdelana enduro čelada z visoko vsebnostjo ogljika je ustvarjena za raziskovanje. Njen terenski videz skriva cestno dušo. Z vrhunskim udobjem, varnostjo in vsestranskostjo bo idealen sopotnik na vseh vaših cestnih avanturah – na asfaltu ali pa klatenju po makadamskih cestah.

Varnostno preizkušena po najnovejšem varnostnem standardu ECE 22/06.

N30-4 VP

Odlična izbira za uporabo na manjših motociklih, mopedih, skuterjih, skirojih in vseh drugih oblikah trajnostne mobilnosti. Sistem domišljenih prezračevalnih odprtin zagotavlja prenos velike količine svežega zraka skozi čelado že pri počasni vožnji. 

Varnostno preizkušena po najnovejšem varnostnem standardu ECE 22/06.

N30-4 T

Praktična, peresno lahka in izdatno prezračevana čelada za uporabnike v urbanih okoljih, za vse, ki so jim blizu trajnostne oblike mobilnosti, za uporabo na manjših motociklih, mopedih, skuterjih, skirojih, … Sistem domišljenih prezračevalnih odprtin zagotavlja prenos velike količine svežega zraka skozi čelado že pri počasni vožnji.

Varnostno preizkušena po najnovejšem varnostnem standardu ECE 22/06.

Aktivni filtri:

Prikazano 1-24 od 37 izdelkov
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.