Novo 2022:

NOLAN N80-8

Vsestranska integralno zaprta čelada visokega srednjega razreda, primerna za vsakodnevne opravke, dinamična pohajkovanja, kot tudi za drznejša potovanja. Za eno generacijo bolj elegantna, sodobna in varna navdušuje z bogato serijsko opremo, inovativnimi tehničnimi rešitvami in konkurenčno ceno. Atestirana po najnovejšem varnostnem standardu ECE 22/06.

100 % MADE IN ITALY

Konkurence ne bomo učili, kako se naredi dobra čelada. 

Razvoj in proizvodnja sta in ostajata italijanska. Vsi sestavni elementi naših čelad so izdelani znotraj hiše Nolan.

VEČ VARNOSTI

Evropska unija je sprejela nove varnostne standarde za motoristične čelade UN/ECE 22-06, ki zagotavljajo več varnosti in kakovostnejše čelade. Predvidena je postopna uveljavitev predpisa do leta 2024, čelada NOLAN N80-8 pa se že danes ponaša z najnovejšo homologacijo.

DVE VELIKOSTI ZUNANJE ŠKOLJKE

Zunanja školjka je strojno odlita iz Lexana v dveh velikostih – manjša za velikosti XXS-M in večja za velikosti L-XXXL. Tako smo dosegli najnižjo težo, najmanjši aerodinamični upor, čelada pa se kar najbolj natančno prilega glavi, ne glede na velikost voznika.

ZA DOBRO PREGLEDNOST

Neobičajno velik vizir zagotavlja boljšo preglednost, kaj se dogaja ob strani in zadaj. Optično je popolno oblikovan, odporen proti praskam in pripravljen za uporabo Pinlock vložka proti megljenju. Gibka tesnila zagotavljajo dobro tesnjenje, vizir pa je možno sneti brez orodja, kar je dobrodošlo ob resnejšem čiščenju čelade.

BREZ MEGLJENJA VIZIRJA

Pinlock vložek s silikonsko tesnilno obrobo je najučinkovitejši zoper megljenje vizirja. 

NAMESTO SONČNIH OČAL

Sončna zaslonka VPS je izdelana je iz zeleno obarvanega Lexana, optične kakovosti. Odporna je na megljenje in praske ter nudi UV zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki (enako, kot najbolj kakovostna sončna očala). Spuščamo in dvigamo jo z avtomatskim drsnikom na spodnji obrobi čelade, v štiri različne položaje.

ZA SVEŽ ZRAK

Patentiran prezračevalni sistem "Air Booster Technology" zagotavlja pretok velike količine zraka skozi čelado, brez neprijetnega lokalnega hlajenja, tudi v ekstremnih vremenskih razmerah.

VRHUNSKO UDOBJE

Snemljivo oblazinjenje »Clima comfort« je izdelano iz okolju prijaznih recikliranih tkanin. Odlično objame glavo in ne draži kože, učinkovito odvaja vlago in v vročini zato deluje sveže. 

ZA NATANČNO PRILEGANJE

LPC - "Liner Positioning Control" za preprosto prilagajanje, kako globoko na čelo naj sede čelada.

ZA UDOBJE UPORABNIKOV OČAL

Ekskluzivna rešitev “Eyewear Adaptive (EA)" na hiter in preprost način omogoča preoblikovanje lične blazinice v smislu pridobitve dodatnega prostora za ročaje očal.

SISTEMI ZA KOMUNICIRANJE

N80-8 je pre-dpripravljena za namestitev Nolanovega komunikacijskega sistema N-COM, popolnoma integriranega v čelado, za varno in udobno vožnjo. Več o tem izveste TUKAJ.

N80-8 SPECIAL N-COM - 15

N80-8 THUNDERBOLT N-COM - 29

N80-8 POWERGLIDE N-COM - 45

N80-8 MANDRAKE N-COM - 49

N80-8 ALLY N-COM - 51

N80-8 STARSCREAM N-COM - 34

...

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.