Le pravilno negovana čelada omogoči zadovoljstvo, udobno vožnjo motocikla in lahko rešuje življenja. Zima je čas, ko čelade ne uporabljate. Je torej čas, ko lahko poskrbite za njeno redno vzdrževanje.

Lastnike čelad Nolan, X-lite in Grex, ki so jih kupili pri pooblaščenih prodajalcih v Sloveniji, vabimo, da nam čelado pošljejo na brezplačen preventivni servis. Najraje od oktobra do februarja - takrat namreč najmanj pogrešate čelado, mi pa imamo dovolj časa, da se resno posvetimo servisu, čelado pregledamo, nastavimo zatesnitve, podmažemo mehanizme, po potrebi zamenjamo tesnila in jo pripravimo za naslednjo motoristično sezono. Vse to in še več – BREZPLAČNO!

Čelado lahko dostavite k svojemu prodajalcu, kjer bodo poskrbeli, da bo našla pot do nas. Lahko pa nam jo pošljete tudi na naslov Compaco d.o.o., Cesta Simona Blatnika 20, 3320 Velenje. K čeladi ne pozabite priložiti svojih podatkov, račun in kratek pripis, na kaj naj bomo pri pregledu še posebej pozorni. 

p. s.: Če čelade morebiti niste kupili pri pooblaščenem prodajalcu v Sloveniji, vam servisno storitev zaračunamo po veljavnem ceniku.

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.