Čelade za moto užitke

Čelado izberite glede na namen uporabe in vrsto motocikla, ki ga vozite. Vsaka čelada ima svoje specifične lastnosti, zato jih, tako kot motocikle, razvrščamo v različne kategorije: čelade, primerne za turistično, športno, mestno, enduro, dinamično, ... vožnjo:

Potovalne

Čelade za potovalno udobje, za brezskrbno uživanje na daljših turističnih potepanjih, sproščujočih izletih ob koncih tedna in za vrhunske popotniške moto užitke.

Urbane

Čelade za zmerne hitrosti, za dopustniška potepanja, za vsakodnevne opravke v urbanih središčih, ...

Športne

Čelade za športne navdušence, za doseganje najvišjih hitrosti, za dirkališča, tekmovanja, dinamično vožnjo, ...

Komunikacijski sistemi

Izboljšajte motoristično izkušnjo! Opremite vašo Nolanko z ekskluzivnim komunikacijskim sistemom N-Com. Vi ste pozorni na cesto, N-Com poskrbi za vse ostalo.

Še več izbire

Dodatna ponudba barvnih kombinacij in modelov. Naročite svojo! Vse modele in barvne kombinacije čelad iz ponudbe skupine Nolan, ki jih trenutno nimamo na zalogi, lahko zagotovimo po posebnem naročilu.

Nadomestni deli

Za celoten program čelad skupine Nolan (tudi za starejše modele) imamo ves čas na zalogi nadomestne dele in potrošni material. 

Praktična, peresno lahka in izdatno prezračevana N30-4 T, za uporabnike v urbanih okoljih, za vse, ki so jim blizu trajnostne oblike mobilnosti, za uporabo na manjših motociklih, mopedih, skuterjih, skirojih, …

Vsestranska integralno zaprta čelada visokega srednjega razreda, za eno generacijo bolj elegantna, sodobna in varna, ...

Za potovalno udobje najvišjih standardov, za brezskrbno uživanje na daljših turističnih potepanjih in za vrhunske popotniške moto užitke.

Oglejte si še:

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.