VIZIR NNOLAN NJS-07- SR - NFR - METALIZIRAN SREBRN

VIZIR NOLAN NJS-07- SR - NFR - METALIZIRAN SREBRN

60,32 €

Nadomestni srebrno metaliziran vizir, pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Vizir je obdelan s posebnim filmom, ki deluje kot ogledalo: vizir odbija svetlobo, obraz uporabnika se od zunaj ne vidi, iz notranjosti pa je pogled zatemnjen. 

Ustreza modelu čelade NOLAN N44, N44 EVO in N70-2 GT. 

Na voljo v različnih velikostih! Pri izbiri upoštevajte velikost čelade.

Nadomestni okrasni ploščici in prezračevalnik na vizirju NISO priloženi in so na voljo kot opcija za doplačilo. 

IZBERITE VELIKOST:
  • ZA ČELADE VELIKOSTI XXS-L
  • ZA ČELADE VELIKOSTI XL-XXXL

PayPal
 

Varnost na prvem mestu! Ne uporabljajte opraskanih ali motnih vizirjev. Ponoči praske razpršijo odsev ulične razsvetljave in / ali nasproti vozečih žarometov, kar povzroča bleščanje. Dež lahko ta učinek še poveča. Zelo zatemnjeni in metalizirani vizirji so primerni za uporabo samo ob lepem in sončnem vremenu. Zelo zatemnjenih in metaliziranih vizirjev nikoli ne uporabljajte ponoči, v slabem, v deževnem, v meglenem … vremenu, ker je lahko uporaba takšnih vizirjev, zaradi zmanjšane vidljivosti, izjemno nevarna. Kadar greste na daljšo pot, vzemite s sabo rezervni vizir.

Morda vam bo všeč tudi

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.