• ZADNJI KOSI!
  • -30,99 €
KOMUNIKACIJSKI SET N-COM MCS II HONDA GOLDWING

MCS II HONDA GOLDWING - B (N104, 87, ...)

79,00 € 109,99 € -30,99 €

Komunikacijski sistem MCS II (B) je namenjen lastnikom motociklov Honda Goldwing, ki uporabljajo čelade Nolan N104, N87, ... S sistemom MCS II lahko čelado kabelsko povežete z avdio sistemom, ki je vgrajen na motorju. Na ta način lahko v čeladi sprejemate vse informacije z motorja.

PayPal

KOMUNIKACIJSKI SET N-COM MCS II HONDA GOLDWING (B)

Komunikacijski sistem MCS II (B) je namenjen lastnikom motociklov Honda Goldwing, ki uporabljajo čelade Nolan N104, N87, N44, N40 ... S sistemom MCS II lahko čelado kabelsko povežete z avdio sistemom, ki je vgrajen na motorju. Na ta način lahko v čeladi sprejemate vse informacije z motorja.

In to še ni vse: sistem MCS II vam z uporabo internega interkom sistema na motorju omogoča tudi pogovor s sopotnikom (če je tudi sopotnik povezan z motorjem).

Izvrstna kvaliteta zvoka tudi ob doseganju višjih hitrosti; mikrofon je opremljen s protihrupno zaslonko, zato je komunikacija čista in prijazna.

Zagotovljeno udobje: sistem MCS II se popolno prilega kompatibilnim čeladam, vgradnja pa je enostavna.

KOMPATIBILNI MODELI ČELAD: 

  • Različica B: NOLAN N100-5 - N104 ABSOLUTE - N104EVO - N104 - N87 - N44EVO - N44 - N40 FULL - N40  - 40.5

Na embalaži izdelka preverite, ali izbrana različica sistema N-Com »MCS II HONDA GOLDWING« ustreza vašemu modelu čelade.

.

BREZPLAČNA VGRADNJA! 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

Dodatne informacije o komunikacijskem sistemu N-Com MCS II HONDA GOLDWING najdete tukaj.

Morda vam bo všeč tudi

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.