• −10%
ČELADA NOLAN N70-2 GT SPECIAL N-COM - 15
NOLAN N70-2 GT SPECIAL N-COM - 15
ČELADA NOLAN N70-2 GT SPECIAL N-COM - 15
NOLAN N70-2 GT SPECIAL N-COM - 15

ČELADA NOLAN N70-2 GT SPECIAL N-COM - 15

296,99 € 329,99 € -10%
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 278,99 €

6 ČELAD V ENI! Lahka potovalna čelada s snemljivim pred-bradnim delom in z izjemnim prezračevanjem. V njej se boste odlično počutili tako v poletni vročini kot tudi v hladnejših poznojesenskih dneh. Vizir zagotavlja neobičajno veliko vidno polje in sega daleč preko brade, kar je ugodno zoper vrtinčenje vetra. Odlična izbira za poti po mestu, izlete po podeželju, pa tudi za avanture izven cest.

VELIKOSTI TRENUTNO NA ZALOGI:
  • XXS
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

 

Top 5

6 čelad v eni!

Poljubna uporaba kombinacij snemljive predbradne zaščite, vizirja, šilta in vgrajene pomične sončne zaslonke omogoča, da z eno čelado pokrijete vse potrebe tudi na dopustovanju. Z enostavno montažo/demontažo predbradnega dela pa lahko čelado v trenutku spremenite iz integralno zaprte v jet odprto, kros, enduro, ... izvedbo.

Karakteristike in pripadajoča oprema

PREMIUM KAKOVOST: POLIKARBONAT LEXAN

Zunanjo školjko čelad Nolan in Grex strojno odbrizgamo iz namensko razvitega polikarbonata LexanTM*, ki je za 100 % bolj odporen, elastičen in v času trajen, kot so cenejše mase ABS.

DVE VELIKOSTI ZUNANJE ŠKOLJKE

Lahka in sodobno ostrorobo oblikovana školjka je odlita v dveh velikostih – manjša za velikosti XXS-M in večja za velikosti L-XXL. Tako smo dosegli najnižjo težo, najmanjši aerodinamični upor, čelada pa se kar najbolj natančno prilega glavi, ne glede na velikost voznika.

KOMBINIRANA HOMOLOGACIJA P/J

N70-2 GT se ponaša s kombinirano homologacijo tipa P/J, ki pove, da je čelada testirana kot integralno zaprta in kot odprta jet. Predbradni del nudi vso potrebno zaščito, ki je zahtevana za integralno zaprte čelade, zato varnost ni vprašljiva.

ZA DOBRO PREGLEDNOST

Neobičajno velik vizir zagotavlja boljšo preglednost, kaj se dogaja ob strani in zadaj. Optično je popolno oblikovan, odporen proti praskam in pripravljen za uporabo Pinlock vložka proti megljenju. Gibka tesnila zagotavljajo dobro tesnjenje, vizir pa je možno sneti brez orodja, kar je dobrodošlo ob resnejšem čiščenju čelade.

V dodatni ponudbi (opcija za doplačilo) so na voljo tudi različno obarvani nadomestni vizirji

BREZ MEGLJENJA VIZIRJA

V dodatni ponudbi imamo tudi Pinlock® vložek (opcija za doplačilo), ki je najbolj učinkovita rešitev zoper megljenje vizirja! Odlično deluje tudi v zelo neugodnih razmerah, ko se nižjim temperaturam pridruži veliko vlage v zraku. Tudi pri športni vožnji, kjer voznik izdiha več vročega zraka, učinkovito preprečuje megljenje vizirja.

NAMESTO SONČNIH OČAL

Sončna zaslonka VPS z avtomatskim odmikom, je izdelana iz zeleno obarvanega Lexana, optične kakovosti. Odporna je na megljenje in praske ter nudi UV400 zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki (enako, kot najbolj kakovostna sončna očala). Spuščamo jo lahko v štiri različne položaje in dvigamo s preprostim pritiskom na  gumb avtomatskega drsnika na spodnji obrobi čelade.

ŠILT

Na čelado je mogoče namestiti tudi šilt (opcija za doplačilo), ki je dovolj velik, da nudi odlično zaščito pred bleščanjem nizkega sonca. Na površini ima velike odprtine za prehod zraka, da med hitro vožnjo ne obremenjuje vratu. Na čelado ga je mogoče enostavno namestiti/sneti brez uporabe orodja.

ZA SVEŽ ZRAK

Patentiran prezračevalni sistem »Air booster«, zagotavlja prenos velike količine svežega zraka skozi čelado. Šobe na vrhu čelade skrbijo za neposredno zajemanje svežega zraka, ki ga “Air booster” brez izgub prenese v točno določene predele v čeladi. Zajeten difuzor na temenu s pomočjo venturijevega efekta učinkovito izsesavata ogreti zrak iz čelade, kar zagotavlja ustrezen pretok svežega zraka, brez neprijetnega lokalnega hlajenja. Nastavljiva šoba na predbradnem delu učinkovito usmerja zračni tok na notranjo površino vizirja in/ali pred obraz voznika. V notranjo školjko so dodatno vtisnjeni globoki kanali za učinkovito kroženje zraka in prezračevanje lasišča.

ZA VRHUNSKO UDOBJE

Udobno počutje je ključnega pomena za prijetno vožnjo motocikla. Skupina Nolan uporablja samo zelo kakovostne tkanine na penasti osnovi.

Oblazinjenje je prostorsko oblikovano, z zračnimi prehodi med elementi in posebej razvito mrežico na vrhu, da lahko zrak kroži. Izdelano je iz zračnega, na otip svilnatega materiala »Clima comfort«, ki s kože odvaja vlago in v vročini zato deluje sveže in ne draži kože. Za doseganje dolgotrajne svežine in higiene je tkanina še dodatno obdelana po sistemu Sanitized®, ki se uporablja tudi za dodelavo gorniškega perila. Oblazinjenje je seveda snemljivo in pralno. Kroj je izredno domišljen, zaponke pa zanesljive, zato oblazinjenje tudi po pranju zelo natančno leže v čelado.

DUŠENJE HRUPA IZ OKOLJA

Dvojni, podkvasto oblikovan ovratnik, opazno duši hrup iz okolja. Opremljen je z elastično vrvico, s katero je mogoče prilagoditi, kako tesno naj ovratnik objame vrat. Ovratnik je preprosto snemljiv in pralen.

DODATKI

Velika zaslonka pod brado zelo učinkovito zapira čelado s spodnje strani in deluje zoper prepih in mraz, kar pripomore še k boljšemu počutju v čeladi.

PODBRADNI PAS

Podbradni pas se zapenja z avtomatsko zaponko Microlock2, ki omogoča milimetrsko natančno zapenjanje tudi z mrzlimi prsti. Zaponka je majhnega volumna in ima vgrajen mehanizem, ki preprečuje naključno odpenjanje in zagotavlja maksimalno stopnjo zaščite.

SISTEMI ZA KOMUNICIRANJE

N70-2 GT je pred-pripravljena za namestitev Nolanovega komunikacijskega sistema N-COM, popolnoma integriranega v čelado, za varno in udobno vožnjo.

Ponudbo sistemov za komuniciranje, ki ustrezajo čeladi N70-2 GT, najdete na povezavi tukaj: 

NADOMESTNI DELI in POTROŠNI MATERIAL

Morda boste sčasoma želeli zamenjati vizir, notranjo komfortno oblogo, ... Nolan in Compaco ves čas zagotavljata nadomestne dele, potrošni material in servis, tudi za starejše modele čelad.

Tip čelade:
Hibridna
Vrsta uporabe:
potovalna
Kombinacije uporabe:
6 ČELAD V ENI: poljubne kombinacije uporabe vizirja, šilta, predbradne zaščite in sončne zaslonke
Zunanja školjka:
strojno odlita iz polikarbonata Lexan® EXL – v dveh velikostih
Atest:
ECE 22/05 oz. 22/06; kombinirana homologacija: testirano za zaprte integralne in odprte Jet čelade
Teža (velikost M): cca.
J: 1450 g. / P: 1600 g.
Velikosti:
XXS (54 cm), XS (55 cm), S (56 cm), M (58 cm), L (60 cm), XL (62 cm), XXL (63 cm);
Vizir:
prozoren, odporen na praske. Montaža/demontaža brez uporabe orodja
Pinlock® proti megljenju vizirja:
pripravljeno za uporabo (z doplačilom)
VPS senčilo:
vgrajeno za vizirjem, avtomatski odmik, UV400 zaščita pred škodljivimi žarki, odporno na praske, obdelano proti megljenju
Prezračevanje:
nastavljivo - AIR BOOSTER TEHNOLOGIJA, prezračevalna šoba na vizirju, na vrhu čelade šobe za zajem svežega in difuzor za odvajanje ogretega zraka.
Oblazinjenje:
CLIMA COMFORT TOP, snemljivo in pralno, antibakteriološko obdelano
Ovratnik (protihrupna zaslonka):
dvojni, z možnostjo nastavitve zatezanja, snemljiv in pralen
Protivetrna zaslonka pod brado:
da
Sistem zapenjanja podbradnega pasu:
mikromatska zaponka Microlock2
Šilt:
opcija za doplačilo
Grafike:
ne
N-Com komunikacijski sistem:
pripravljeno za uporabo (z doplačilom)
Drugi dodatki:
vreča za shranjevanje čelade priložena serijsko
Servis, garancija:
5 let garancije, vsakoletni brezplačni zimski servisni pregledi
Kraj proizvodnje:
Italija
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.