• ZADNJI KOSI!
N-COM MULTIMEDIJSKI KABEL2 - X
N-COM MULTIMEDIJSKI KABEL2 - X
N-COM MULTIMEDIJSKI KABEL2 - X
N-COM MULTIMEDIJSKI KABEL2 - X

MULTIMEDIJSKI KABEL2 - X

CPA0000000007
10,99 €

za kabelsko povezavo čelade s predvajalnikom glasbe v stereo načinu. Za čelade, kjer se za priklop na komunikacijski sistem N-Com uporablja 3,5mm konektor.  

PayPal
 

 MULTIMEDIJSKI KABEL2 – X 

(Multimedia wire2 - X) za kabelsko povezavo čelade s predvajalnikom glasbe v stereo načinu. Za čelade, kjer se za priklop na komunikacijski sistem N-Com uporablja 3,5mm konektor.  

Komunikacijski sistemi N-Com, X-Series in MULTI, so pripravljeni za poslušanje različnih avdio naprav. S čelado jih je mogoče povezati preko 3,5mm izhodnega konektorja na avdio napravi, ki se praviloma uporablja za priklop slušalk. Povezava poteka preko kabla Multimedia Wire, model kabla pa je odvisen od sistema N-Com v uporabi.

Preberite dodatne uporabne informacije, ki se nanašajo na izdelek: obiščite rubriko Kompatibilnost na spletni strani N-Com in poiščite Multimedijski kabel, ki ustreza vaši napravi KLIK.

Morda vam bo všeč tudi

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.