• −10%
KOMUNIKACIJSKI SET N-COM MCS II HONDA GOLDWING

N-COM MCS II HONDA GOLDWING - A (N90, N91, G9.1, ...)

68,39 € 75,99 € -10%

Komunikacijski sistem MCS II je namenjen lastnikom motociklov Honda Goldwing, ki uporabljajo čelade Nolan N103, N91, ... S sistemom MCS II lahko čelado kabelsko povežete z avdio sistemom, ki je vgrajen na motorju. Na ta način lahko v čeladi sprejemate vse informacije z motorja.

PayPal
 

KOMUNIKACIJSKI SET N-COM MCS II HONDA GOLDWING

Komunikacijski sistem MCS II (A) je namenjen lastnikom motociklov Honda Goldwing, ki uporabljajo čelade Nolan N103, N91, N90, N86, N43, ... S sistemom MCS II lahko čelado kabelsko povežete z avdio sistemom, ki je vgrajen na motorju. Na ta način lahko v čeladi sprejemate vse informacije z motorja.

In to še ni vse: sistem MCS II vam z uporabo internega interkom sistema na motorju omogoča tudi pogovor s sopotnikom (če je tudi sopotnik povezan z motorjem).

Izvrstna kvaliteta zvoka tudi ob doseganju višjih hitrosti; mikrofon je opremljen s protihrupno zaslonko, zato je komunikacija čista in prijazna.

Zagotovljeno udobje: sistem MCS II se popolno prilega kompatibilnim čeladam, vgradnja pa je enostavna.

KOMPATIBILNI MODELI ČELAD: 

  • Različica A:
    • NOLAN N103 - N91EVO - N91 - N90.2 - N90 - N86 - N85 - N71 - N43E AIR - N43E – N43AIR – N43
    • GREX G9.1 EVOLVE N-COM - G4.2 PRO

Na embalaži izdelka preverite, ali izbrana različica sistema N-Com »MCS II HONDA GOLDWING« ustreza vašemu modelu čelade.

.

BREZPLAČNA VGRADNJA! 

Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, podrobno predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

Dodatne informacije o komunikacijskem sistemu N-Com MCS II HONDA GOLDWING najdete tukaj.

Morda vam bo všeč tudi

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.