ZA ČELADE X-LITE

ZA ČELADE X-LITE

13 izdelkov.

X-SERIES - KOMUNIKACIJSKI SISTEM ZA VAŠO ČELADO X-LITE

Sistem N-Com se popolno prilega čeladam X-LITE: vgradnja je preprosta, v čelado nameščen sistem ne vpliva na počutje v njej, upravljanje pa je enostavno. Vrhunski stereo zvok je izvrsten, komunikacija čista in prijazna. Potovalna hitrost ali hrup iz okolja ne vplivata na jasnost komunikacije...

X-SERIES - KOMUNIKACIJSKI SISTEM ZA VAŠO ČELADO X-LITE

Sistem N-Com se popolno prilega čeladam X-LITE: vgradnja je preprosta, v čelado nameščen sistem ne vpliva na počutje v njej, upravljanje pa je enostavno. Vrhunski stereo zvok je izvrsten, komunikacija čista in prijazna. Potovalna hitrost ali hrup iz okolja ne vplivata na jasnost komunikacije. Komunikacija voznik-sopotnik je seveda le ena izmed možnosti. Vedno bolj zanimiva je tudi naveza sistema N-Com z navigacijo GPS, poslušanje glasbe v čeladi in različni nivoji uporabe telefona. Nameravate zamenjati čelado? Izdelki X-Series vam bodo sledili! Različne komponente je mogoče preprosto prestavljati iz čelade v čelado. Navzkrižno pa lahko povežete tudi različne linije komunikacijskega sistema: N-Com, X-Series in MULTI. Varnost na prvem mestu: čelade X-lite so razvite skupaj s sistemom X-Series. Tudi z vgrajenim in aktiviranim sistemom so varnostno preizkušene in homologirane skladno z zahtevami predpisa ECE/ONU 22-05.

Klik na izbran način komuniciranja ali pa model čelade, vas pripelje do podrobnega pregleda ponudbe:

Manj
Več
Prikazujem 1 - 13 od 13 izdelkov

ZA ČELADE X-LITE

Sprejmi

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje uporablja piškotke (cookies).
Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.
Želim več informacij o piškotkih.