HIBRIDNE

HIBRIDNE ČELADE

X-403

* Zadnji kosi *

4 ČELADE V ENI!

Z eno čelado pokrijete vse potrebe, tudi na dopustovanju!

Vrhunska hibridna čelada, ročno izdelana iz kompozita in z izjemno visokim deležem karbona, je namenjena najprej in predvsem turističnemu motociklizmu. Zaznamujejo jo priročnost, izjemno udobje, funkcionalnost in seveda varnost najvišjih standardov.

N70-2 GT

6 ČELAD V ENI!

Lahka hibridna čelada, ki se vam bo prikupila na poti po mestu, na izletu po podeželju pa tudi na avanturi izven cest ... V njej se boste odlično počutili tako v poletni vročini kot tudi v hladnejših poznojesenskih dneh.

Odlikuje jo izvrstno udobje. Vizir zagotavlja neobičajno veliko vidno polje in sega daleč preko brade, kar je ugodno zoper vrtinčenje vetra.

N40-5 GT

8 ČELAD V ENI!

Touring čelada naprednih tehničnih rešitev, za turistična potepanja, za tople kraje, mestno vožnjo, ...

Poljubna uporaba kombinacij snemljive predbradne zaščite, do brade segajočega vizirja, šilta in vgrajene pomične sončne zaslonke omogoča, da z eno čelado pokrijete vse potrebe tudi na dopustovanju. Idealna za čoperje, maksi skuterje, cestne križarke, …

N30-4 VP

*** NOVO 2023 ***

Odlična izbira za uporabo na manjših motociklih, mopedih, skuterjih, skirojih in vseh drugih oblikah trajnostne mobilnosti. Sistem domišljenih prezračevalnih odprtin zagotavlja prenos velike količine svežega zraka skozi čelado že pri počasni vožnji. 

Varnostno preizkušena po najnovejšem varnostnem standardu ECE 22/06.

G4.2 PRO

4 ČELADE V ENI!

Poletna touring čelada z izjemnim prezračevanjem. Odlična izbira za mestno vožnjo, lahkotna križarjenja, za dopustovanje, ...

Z enostavno montažo in demontažo predbradne zaščite, vizirja in sončne zaslonke lahko dosežemo več različnih kombinacij uporabe. Pripravljena za uporabo komunikacijskega sistema N-Com.

Aktivni filtri:

Prikazano 1-17 od 17 izdelkov
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.