KOMUNIKACIJSKI SISTEMI

VOŽNJA MOTORJA NI BILA ŠE NIKOLI TAKO PRIJETNA!

Zapeta čelada, prižgane luči, odprt plin in nameščen komunikacijski sistem N-Com, na poti k novim vznemirljivim dogodivščinam.

Vrhunske zmogljivosti sistemov N-Com, za vse motociklistične potrebe: pogovor s sopotnikom, brezžična Bluetooth povezava z drugim motorjem, poslušanje navigatorjevih sporočil ali pa priljubljene glasbe na poti, upravljanje z mobilnim telefonom in še veliko več. Vse to da vožnji motocikla novo, predvsem pa prijetno dimenzijo.

POPOLNO PRILEGANJE

Sistemi N-Com so oblikovani in razviti posebej za vgradnjo v pred-pripravljene čelade skupine Nolan. Čelada tudi z vgrajenim sistemom ohranja prvotno udobje. Tanka tipkovnica je vgrajena v čelado, ergonomična oblika pa zagotavlja enostavno rokovanje, tudi z orokavičeno roko.

IZVRSTNA KAKOVOST ZVOKA

Sočasen razvoj čelade in sistema za komuniciranje zagotavlja idealno lego slušalk in mikrofona. Zvok je izvrsten, komunikacija čista in prijazna. Potovalna hitrost ali hrup iz okolja ne vplivata na jasnost komunikacije.

VARNOST NA PRVEM MESTU

Vse pred-pripravljene čelade iz skupine Nolan so tudi z vgrajenim in aktiviranim sistemom N-Com varnostno preizkušene in homologirane skladno z zahtevami predpisa ECE/ONU 22-05.

Klik na izbrano družino čelad vas pripelje do široke palete različic komunikacijskih sistemov, ki ustrezajo posameznemu modelu čelade:

Aktivni filtri:

Prikazano 1-19 od 19 izdelkov
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.