JET ODPRTE

JET ODPRTE ČELADE

X-201

* Zadnji kosi! *

Reinkarnacija bistva. Retro hedonizem. Za vse, ki se jim ne mudi. Za pristne občutke svobode, spontanosti, lahkotnosti, neobremenjenosti.  Za vse, ki jim »dol visijo« dirkaški sistemi proti zdrsu, razni prikazovalniki (trenutne porabe goriva) in v tem stilu dalje. To je lahka retro-odprta-jet čelada, ročno izdelana iz kompozitov in z visokim deležem karbona.

N40-5

Poletna touring čelada, modernega videza in naprednih tehničnih rešitev. Šilt, sončna zaslonka in do brade podaljšan vizir se lahko poljubno kombinirajo.

Idealna za cestne križarke, čoperje, maksi skuterje in za zmerne hitrosti.

N33 EVO

* Zadnji kosi! *

Vsestransko uporabna, lahka in zračna poletna čelada drznih oblik. Odlična izbira za mestno vožnjo, kakor tudi za turistična pohajkovanja po podeželju. Vizir in sončna zaslonka omogočata več različnih kombinacij uporabe, odvisno od trenutnih želja in potreb motorista. Idealna za skuter.

N30-4 T

*** NOVO 2023 ***

Praktična, peresno lahka in izdatno prezračevana čelada za uporabnike v urbanih okoljih, za vse, ki so jim blizu trajnostne oblike mobilnosti, za uporabo na manjših motociklih, mopedih, skuterjih, skirojih, … Sistem domišljenih prezračevalnih odprtin zagotavlja prenos velike količine svežega zraka skozi čelado že pri počasni vožnji.

Varnostno preizkušena po najnovejšem varnostnem standardu ECE 22/06.

N21 / VISOR

Brezčasna »vintage« JET odprta čelada. Za pravo doživetje motorizma, za café racerje, ljubitelje custom motociklov, skuterjev, … Rahlo modro obarvan vizirček v obliki pilotskih očal je varnostno potrjen.

Uporabno: na podbradni pas je nameščen obroček za priklepanje čelade na motocikel.

G3.1 E

Poceni, lahka, praktična in udobna mini-jet čelada G3.1E.

Za voznike manjših motociklov in skuterjev. Za dopustniška potepanja ali pa vožnjo po mestnih središčih.

GDJ1

* Zadnji kosi! *

Za ljubitelje custom motociklov. Lahka polovična JET čelada s homologacijo ECE 22/05.

G1.1

Lahka, igriva in udobna otroška polovična jet čelada, z varnostno homologacijo ECE 22/05. Kompaktna zasnova, udobno notranje oblazinjenje, zaščita za oči  - vse skrbno zasnovano za zaščito otroških glavic.

Aktivni filtri:

Prikazano 1-24 od 41 izdelkov
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.