POTOVALNE

POTOVALNE MOTORISTIČNE ČELADE

Čelade s potovalnim udobjem, za brezskrbno uživanje na daljših turističnih potepanjih, sproščujočih izletih ob koncih tedna in za vrhunske popotniške moto užitke.

X-1005

Doživite prvorazredno razkošje in varnost z X-lite X-1005! Ročno izdelana »flip-up« čelada iz kompozitnih materialov, z domišljenim sistemom odpiranja obraznega dela, ki se ekscentrično pomakne okoli točke vpetja. Za potovalno udobje najvišjih standardov, za brezskrbno uživanje na daljših turističnih potepanjih in za vrhunske popotniške moto užitke.

X-1004

* Zadnji kosi! *

Prestižna »flip-up« čelada, ročno izdelana iz kompozita in z izjemno visokim deležem karbona, za turistična potepanja in prave popotniške podvige. Najnižja teža ob sočasnem doseganju najvišjih standardov zaščite, najmanjši aerodinamični upor in idealno postavljeno težišče, zagotavljajo optimalno udobje.

X-903

Integralno zaprta touring čelada, drznih oblik in vrhunskih karakteristik za prvovrstno udobje in varnost na poti. Poezija v gibanju.

Značilen inovativen dizajn je odlična mešanica funkcionalnosti in udobja, ki zadovolji potrebe tudi najbolj zahtevnih motoristov.

X-552

*** NOVO 2023 ***

Ročno izdelana "ADV" čelada z visoko vsebnostjo ogljika, je ustvarjena za raziskovanje. Njen terenski videz skriva cestno dušo. Z vrhunskim udobjem, varnostjo in vsestranskostjo bo idealna sopotnica na vseh vaših cestnih avanturah – na asfaltu ali pa klatenju po makadamskih cestah.

Varnostno preizkušena po najnovejšem varnostnem standardu ECE 22/06.

X-551

* Zadnji kosi! *

3 ČELADE V ENI!

Integralno-enduro-potovalna čelada. Ročno izdelana iz kompozita. Kratica GT (Grand Turismo) v imenu označuje prenovljeno ergonomijo in oblazinjenje, za udobje najvišjih standardov.

Ima vizir, ima šilt, ima notranje senčilo v podobi sončnih očal. Vse skupaj pa lahko poljubno kombinirate.

Odlična izbira za klatenje po mestu ali vožnjo na konec sveta.

X-403

* Zadnji kosi! *

4 ČELADE V ENI!

Z eno čelado pokrijete vse potrebe, tudi na dopustovanju!

Vrhunska crossover čelada, ročno izdelana iz kompozita in z izjemno visokim deležem karbona, je namenjena najprej in predvsem turističnemu motociklizmu. Zaznamujejo jo priročnost, izjemno udobje, funkcionalnost in seveda varnost najvišjih standardov.

N100-5

Uživaška »flip up« čelada, izčiščenih linij, naprednih tehničnih rešitev in maksimalne stopnje zaščite. Idealna za turistični motociklizem.

Izstopa obrazni del, ki se med odpiranjem giblje po eliptični krožnici, pa tudi vizir z neobičajno velikim vidnim poljem, stopenjsko nastavljiva sončna zaslonka, natančno prileganje, učinkovito prezračevanje, dvojni zatezni ovratnik, ….

Vse za potovalno udobje najvišjih standardov.

N90-3

N90-3 je pripravljena na skoraj vsako pustolovščino. Sodobno oblikovana čelada z dvižnim predbradnim delom je namenjena tako vsakodnevnim opravkom v mestu kot tudi sproščujočim izletom ob koncih tedna. Po konkurenčni ceni navdušuje z bogato serijsko opremo, Nolanovim udobjem, kakovostjo, zanesljivostjo, varnostjo, …

N80-8

Vsestranska integralno zaprta čelada visokega srednjega razreda, primerna za vsakodnevne opravke, dinamična pohajkovanja, kot tudi za drznejša potovanja.

Za eno generacijo bolj elegantna, sodobna in varna navdušuje z bogato serijsko opremo, inovativnimi tehničnimi rešitvami in konkurenčno ceno.

Atestirana po najnovejšem varnostnem standardu ECE 22/06.

N87

* Zadnji kosi! *

Nolanova integralno zaprta čelada za zelo širok spekter uporabe na turističnih, mestnih, slečenih in rekreativno športnih motociklih ter vseh vmesnih mešancih.

Doživite enkratno združitev elegantne, športne zasnove in udobja.

N87 prepriča z bogato serijsko opremo, inovativnimi tehničnimi rešitvami in konkurenčno ceno.

N70-2 X

8 ČELAD V ENI!

Prva terenska čelada s snemljivim predbradnim delom. Za odkrivanje povsem novih poti in obvladovanje vseh izzivov.

Šilt, sončna zaslonka, vizir in snemljiva zaščita brade se lahko poljubno kombinirajo. Za varnost, udobje in dober občutek med vožnjo na skorajda vseh poteh.

N70-2 GT

6 ČELAD V ENI!

Lahka crossover čelada, ki se vam bo prikupila na poti po mestu, na izletu po podeželju pa tudi na avanturi izven cest ... V njej se boste odlično počutili tako v poletni vročini kot tudi v hladnejših poznojesenskih dneh.

Odlikuje jo izvrstno udobje. Vizir zagotavlja neobičajno veliko vidno polje in sega daleč preko brade, kar je ugodno zoper vrtinčenje vetra.

N40-5 GT

8 ČELAD V ENI!

Lahka poletna touring čelada naprednih tehničnih rešitev, za turistična potepanja, za tople kraje, mestno vožnjo, ...

Poljubna uporaba kombinacij snemljive predbradne zaščite, do brade segajočega vizirja, šilta in vgrajene pomične sončne zaslonke omogoča, da z eno čelado pokrijete vse potrebe tudi na dopustovanju. Idealna za čoperje, maksi skuterje, cestne križarke, …

G9.2

Atraktivna čelada z dvižnim predbradnim delom. Za konkurenčno ceno navdušuje s kakovostjo, zanesljivostjo in varnostjo.

Namenjena je tako vsakodnevnim opravkom v mestu, kot tudi sproščujočim izletom ob koncih tedna.

G4.2 PRO

4 ČELADE V ENI!

Poletna touring čelada z izjemnim prezračevanjem. Odlična izbira za mestno vožnjo, lahkotna križarjenja, za dopustovanje, ...

Z enostavno montažo in demontažo predbradne zaščite, vizirja in sončne zaslonke lahko dosežemo več različnih kombinacij uporabe. Pripravljena za uporabo komunikacijskega sistema N-Com.

Aktivni filtri:

Prikazano 1-24 od 71 izdelkov
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.