PUBLIKACIJE

Izbor priljubljenih motorističnih dodatkov in daril: PUBLIKACIJE.
MOTO AVTO VODIČ III.
Na zalogi
DODATKI - DARILA

MOTO VODIČ III. - NAJBOLJ PRILJUBLJENE MOTORISTIČNE POTI

25,57 €
Moto vodič po najbolj priljubljenih motorističnih poteh. Po dveh manjših moto vodičih je revija MotoSi izdala motoristični vodič velikega formata. V njem so zbrane vse najbolj priljubljene in najlepše motoristične poti po Sloveniji in širom Evrope, ki jih mora v svoji karieri obdelati vsak motorist.  
MOAGISTERIJ VOŽNJE MOTOCIKLA
  • ZADNJI KOSI!
Na zalogi
DODATKI - DARILA

MAGISTERIJ VOŽNJE MOTOCIKLA

25,57 €
Naučite se zanesljive in hitre vožnje s priročnikom MAGISTERIJ VOŽNJE MOTOCIKLA.
MOTO AVTO VODIČ 4
Na zalogi
DODATKI - DARILA

MOTO VODIČ IV. - ZELO VELIKA SLOVENIJA

25,57 €
Slikovite ceste, najlepši ovinki, najboj nori razgledi. Kulturno-zgodovinski biseri, dobre gostilne. Prekrižarite Slovenijo po dolgem in počez in tudi do 100 kilometrov izven njenih meja.
MOTO VODIČ V. - ČUDOVITA SLOVENIJA
Na zalogi
DODATKI - DARILA

MOTO VODIČ V. - ČUDOVITA SLOVENIJA

25,57 €
43 novih idej za prelepe izlete! Ekipa slovenske motoristične revije MotoSi je prekrižarila Slovenijo in tudi zamejsko okolico in popisala vse tiste ceste, s katerih se odpirajo najlepši pogledi in razgledi: z gričev, s hribov, z gorskih cest.
AKADEMIJA: IZBOLJŠAJTE VOŽNJO MOTOCIKLA
  • NOVO!
Na zalogi
DODATKI - DARILA

AKADEMIJA: IZBOLJŠAJTE VOŽNJO MOTOCIKLA

29,22 €
Izjemen priročnik, namenjen tistim, ki že poznajo osnove vožnje motocikla. Opozarja na potrebna znanja in prijeme, ki osnovni nivo vožnje motocikla ponesejo na višjo stopnjo.  Akademija vožnje je nadgradnja izjemno uspešnega priročnika Magisterij vožnje motocikla. Ne sili v hitro vožnjo, pove pa, kako to gre. Priročnik obravnava v 12 tematskih sklopih...
MOTO VODIČ: GREMO NA BALKAN - 1
Na zalogi
DODATKI - DARILA

MOTO VODIČ: GREMO NA BALKAN - 1

32,88 €
V letu 2017, nekoliko pa tudi v letu 2016, je ekipa revije motoSI nenehno raziskovala balkanske dežele, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro, Makedonijo, Albanijo, Romunijo in Bolgarijo. Knjiga se osredotoča na tiste kraje, ki jih je vredno obiskati zaradi atraktivnosti, izjemne pokrajine, naravnih znamenitosti, lepih cest ali pa zgodb, ki so jih...
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.