Namen teh spletnih strani je predstaviti splošno informacijo o podjetju Compaco d.o.o. (v nadaljevanju: Compaco), njegovem poslovanju ter njegovih proizvodih. Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ste pristali na pravila, ki jih vsebuje obvestilo.


Ko brskate po spletni strani Compaco, ste anonimni. Pri nekaterih razdelkih naših spletnih strani se lahko zgodi, da nam boste - zaradi korespondence, registracije na straneh, nakupa, ali sodelovanja v spletnih raziskavah - prostovoljno zaupali svoje osebne podatke kot so: ime, elektronski naslov, itd. Compaco jamči, da bo osebne podatke varoval kot zaupne.


Vse informacije (pisne in slikovne) vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Compaco.


Blagovne znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane blagovne znamke podjetja Compaco ali pa ima Compaco pravico njihove uporabe.


Te spletne strani vsebujejo tudi informacije tretjih in povezave s spletnimi stranmi tretjih. Kjerkoli je po naši oceni to praktično, je to ustrezno označeno. Vendar Compaco ni odgovoren za njihovo vsebino. Povezave do drugih spletnih strani nudi Compaco le kot ugodnost za uporabnike njegovih spletnih strani.


Compaco bo zagotavljal točnost in ažurnost podatkov, vsebovanih na teh spletnih straneh, z vso potrebno skrbnostjo, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Niti Compaco niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.


Compaco si tudi pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila. Compaco ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.