URBANE

ČELADE ZA MESTNO IN URBANO RABO

Čelade za zmerne hitrosti, za dopustniška potepanja, vsakodnevne opravke v urbanih središčih, kot tudi motoristična pohajkovanja ob koncih tedna.

X-201

* Zadnji kosi! *

Reinkarnacija bistva. Retro hedonizem. Za vse, ki se jim ne mudi. Za pristne občutke svobode, spontanosti, lahkotnosti, neobremenjenosti.  Za vse, ki jim »dol visijo« dirkaški sistemi proti zdrsu, razni prikazovalniki (trenutne porabe goriva) in v tem stilu dalje. To je lahka retro-odprta-jet čelada, ročno izdelana iz kompozitov in z visokim deležem karbona.

N60-6

Nolanova integralno zaprta čelada, igrivih grafik, športnega dizajna in izpopolnjenih detajlov.

Namenjena je vsakodnevnim opravkom v urbanih središčih, kot tudi motorističnih pohajkovanjih ob koncih tedna. Snemljivo in pralno oblazinjenje je izdelano iz okolju prijaznih recikliranih tkanin.

N53

Lahka kros čelada, opazna in agresivne oblike. Za enduro, motokros, supermoto, … Vsak detajl je prirejen zadnjim spoznanjem dinamike terenskega motociklizma.

Preglednost iz čelade je izjemna, odprtini pa se prilegajo tudi očala večjih dimenzij.

Spodnja obroba čelade je oblikovana za uporabo varnostne opornice.

N30-4 VP

*** NOVO 2023 ***

Odlična izbira za uporabo na manjših motociklih, mopedih, skuterjih, skirojih in vseh drugih oblikah trajnostne mobilnosti. Sistem domišljenih prezračevalnih odprtin zagotavlja prenos velike količine svežega zraka skozi čelado že pri počasni vožnji. 

Varnostno preizkušena po najnovejšem varnostnem standardu ECE 22/06.

N30-4 T

*** NOVO 2023 ***

Praktična, peresno lahka in izdatno prezračevana čelada za uporabnike v urbanih okoljih, za vse, ki so jim blizu trajnostne oblike mobilnosti, za uporabo na manjših motociklih, mopedih, skuterjih, skirojih, … Sistem domišljenih prezračevalnih odprtin zagotavlja prenos velike količine svežega zraka skozi čelado že pri počasni vožnji.

Varnostno preizkušena po najnovejšem varnostnem standardu ECE 22/06.

N40-5

Poletna touring čelada, modernega videza in naprednih tehničnih rešitev. Šilt, sončna zaslonka in do brade podaljšan vizir se lahko poljubno kombinirajo.

Idealna za cestne križarke, čoperje, maksi skuterje in za zmerne hitrosti.

N33 EVO

* Zadnji kosi! *

Vsestransko uporabna, lahka in izdatno prezračevana poletna čelada drznih oblik. Odlična izbira za mestno vožnjo, kakor tudi za turistična pohajkovanja po podeželju. Vizir in sončna zaslonka omogočata več različnih kombinacij uporabe, odvisno od trenutnih želja in potreb motorista. Idealna za skuter.

N21 / VISOR

Brezčasna »vintage« JET odprta čelada. Za pravo doživetje motorizma, za café racerje, ljubitelje custom motociklov, skuterjev, … Rahlo modro obarvan vizirček v obliki pilotskih očal je varnostno potrjen.

Uporabno: na podbradni pas je nameščen obroček za priklepanje čelade na motocikel.

G9.1 EVOLVE

* Zadnji kosi! *

Cena je vabljivo nizka.

Zanesljiva čelada za konkurenčno ceno. Športni videz, praktičnost in bogata oprema so glavne karakteristike Grexove »flip up« čelade G9.1 EVOLVE.

Lepo objame glavo, ima snemljivo in pralno oblazinjenje, senčilo, enostavno snemljiv vizir, ki zelo dobro tesni.

G6.2 / 6.1

Integralno zaprta čelada, namenjena vsakodnevnim opravkom v urbanih središčih, kot tudi vozniškim užitkom na krajših izletih. G6.2 navdušuje s športnim videzom, dodelanimi detajli, enostavno uporabo in konkurenčno ceno.

G4.2 PRO

4 ČELADE V ENI!

Poletna touring čelada z izjemnim prezračevanjem. Odlična izbira za mestno vožnjo, lahkotna križarjenja, za dopustovanje, ...

Z enostavno montažo in demontažo predbradne zaščite, vizirja in sončne zaslonke lahko dosežemo več različnih kombinacij uporabe. Pripravljena za uporabo komunikacijskega sistema N-Com.

G3.1 E

Poceni, lahka, praktična in udobna mini-jet čelada G3.1E.

Za voznike manjših motociklov in skuterjev. Za dopustniška potepanja ali pa vožnjo po mestnih središčih.

GDJ1

* Zadnji kosi! *

Za ljubitelje custom motociklov. Lahka polovična JET čelada s homologacijo ECE 22/05.

G1.1

Lahka, igriva in udobna otroška polovična jet čelada, z varnostno homologacijo ECE 22/05. Kompaktna zasnova, udobno notranje oblazinjenje, zaščita za oči  - vse skrbno zasnovano za zaščito otroških glavic.

Aktivni filtri:

Prikazano 1-24 od 61 izdelkov
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.