Ekipa Compaco smo za prodajo in servisiranje čelad ozko specializirano podjetje iz Velenja, na slovenskem trgu že od leta 1993, ko nam je italijanski izdelovalec čelad Nolan zaupal generalno zastopstvo za Slovenijo. Kljub majhnosti slovenskega trga nam Nolan vseskozi izkazuje enako pozornost kot večjim trgom. Poslovna naveza je uspešna, trdna ter dolgoročno usmerjena v popolno zadovoljstvo kupca, motorista.

Smo dobri poznavalci motorističnih čelad in motorizma, tudi sami motoristi. V čelade iz skupine Nolan osebno verjamemo in jim zaupamo.

Slovenskim motoristom zagotavljamo:

·         celotno ponudbo čelad iz NOLANOVE tekoče proizvodnje;

·         enake ali nižje cene čelad in nadomestnih delov, kot so v Evropski uniji;

·         največjo zalogo in najbogatejši izbor čelad v Sloveniji ter hiter odzivni rok.

Strokoven servis, pomoč, svetovanje

Za Compaco-Nolan je čelada več kot le prodajno blago. Zavedamo se, da le pravilno izbrana (velikost, vendar tudi namen uporabe!), pravilno uporabljana in tudi pravilno negovana čelada omogoči zadovoljstvo, udobno vožnjo motocikla in lahko rešuje življenja. Pri nas vašo čelado pregledamo, očistimo in potrošne dele tudi zamenjamo.

Kaj si pa drugi mislijo o nas?

Delovni čas

Obiščite nas. Veseli bomo vašega obiska!

SEZONA: Od marca do oktobra traja naš delovni čas vsak delovni dan vsaj od 9.00 do 19.00, ob sobotah od 9.00 do 13.00 – potem se z motorjem odpeljemo na izlet; ob nedeljah in praznikih imamo zaprto.

ZIMA: Od oktobra do marca pa naš delovni čas traja vsak delovni dan vsaj od 9.00 do 17.00; ob sobotah, nedeljah in praznikih imamo zaprto.

Kako nas boste našli?

Naš naslov: COMPACO d.o.o., Ulica svežih idej 4*, 3320 Velenje.

*Za iskanje s starejšimi različicami navigacijskih sistemov uporabite naslov Cesta Simona Blatnika 20, ki je bil v veljavi pred preimenovanjem ulice novembra 2021.

Ste že obiskali Velenje?

Poleg Nolanovega centra z največjo in najbogatejšo izbiro čelad pri nas ter za prodajo in servisiranje čelad ozko specializiranih strokovnjakov, vas bo v Velenju na strmem griču pričakal mogočen Velenjski grad, v katerem domuje Muzej Velenje, v zgodovino rudarstva pa vas bodo popeljali v Muzeju premogovništva Slovenije, toda še zdaleč ni samo to kar vam Velenje ponuja. Lepa narava, jezera, velenjska plaža, bogat mestni utrip ter gostoljubje prebivalcev so tisto, kar vas bo očaralo. Vas zanima, kakšno je v resnici mesto cvetočih idej?

Oglejte si še:

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.