ADVENTURE

ADVENTURE ČELADE

X-552

*** NOVO 2023 ***

Ročno izdelana "ADV" čelada z visoko vsebnostjo ogljika, je ustvarjena za raziskovanje. Njen terenski videz skriva cestno dušo. Z vrhunskim udobjem, varnostjo in vsestranskostjo bo idealna sopotnica na vseh vaših cestnih avanturah – na asfaltu ali pa klatenju po makadamskih cestah.

Varnostno preizkušena po najnovejšem varnostnem standardu ECE 22/06.

X-551

* Zadnji kosi! *

3 ČELADE V ENI!

Integralno-enduro-potovalna čelada. Ročno izdelana iz kompozita. Kratica GT (Grand Turismo) v imenu označuje prenovljeno ergonomijo in oblazinjenje, za udobje najvišjih standardov.

Ima vizir, ima šilt, ima notranje senčilo v podobi sončnih očal. Vse skupaj pa lahko poljubno kombinirate.

Odlična izbira za klatenje po mestu ali vožnjo na konec sveta.

X-502

* Zadnji kosi! *

Športna kros čelada, ročno izdelana iz kompozita in z izjemno visokim deležem karbona. Najnižja teža ob sočasnem doseganju najvišjih standardov zaščite, najmanjši aerodinamični upor in idealno postavljeno težišče, zagotavljajo optimalno udobje. Za prave ljubitelje terenske vožnje, endura, motokrosa, supermota.

Napredne tehnične in funkcionalne značilnosti čelade so bile razvite v dolgoletnem sodelovanju s priznanimi športniki. X-502 je pripravljena za uporabo sistema dovajanja tekočine »Camel bag« in serijsko opremljena s hitro odstranljivimi ličnimi blazinicami za primer nuje.

N70-2 X

8 ČELAD V ENI!

Prva terenska čelada s snemljivim predbradnim delom. Za odkrivanje povsem novih poti in obvladovanje vseh izzivov.

Šilt, sončna zaslonka, vizir in snemljiva zaščita brade se lahko poljubno kombinirajo. Za varnost, udobje in dober občutek med vožnjo na skorajda vseh poteh.

N53

Lahka kros čelada, opazna in agresivne oblike. Za enduro, motokros, supermoto, … Vsak detajl je prirejen zadnjim spoznanjem dinamike terenskega motociklizma.

Preglednost iz čelade je izjemna, odprtini pa se prilegajo tudi očala večjih dimenzij.

Spodnja obroba čelade je oblikovana za uporabo varnostne opornice.

Aktivni filtri:

Prikazano 1-15 od 15 izdelkov
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.