N87

Nadomestni deli in potrošni material za čelade Nolan N87.

Nadomestni deli in potrošni material za čelade Nolan N87.

PROTIVETRNA ZASLONKA N87
Na zalogi
N87

PROTIVETRNA ZASLONKA NOLAN N87 / 60-5

9,00 €
Zaslonka pod brado zelo učinkovito zapira čelado s spodnje strani in deluje zoper prepih in mraz. Usmerja izdihani zrak. Je preprosto snemljiva. Ustreza modelom čelad Nolan N87 in N60-5.
PINLOCK - PROZOREN - FSB - N87
Na zalogi
N87

PINLOCK - NOLAN N87 - PROZOREN - FSB

24,58 €
Nadomestni Pinlock® vložek s silikonsko obrobo, proti megljenju vizirja. Ustreza modelom čelad skupine Nolan: N87. Pinlock® vložek s silikonsko obrobo je najbolj učinkovita rešitev zoper megljenje vizirja in preverjeno deluje tudi v najbolj ogabnem vremenu. Pinlock®se preprosto vpne z notranje strani serijskega vizirja, opremljenega s čepki. Megljenje...
NADOMESTNO SENČILO ZA ČELADE NOLAN - VPS-11 - ZELO ZATEMNJENO
Na zalogi
N44 / N44 EVO

SENČILO NOLAN VPS-11 - ZELO ZATEMNJENO

26,04 €
Sončna zaslonka, ki nadomešča sončna očala, je izdelana iz zeleno obarvanega Lexana, optične kakovosti. Odporna je na megljenje in praske ter nudi UV zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki (zaščita UV400).
LIČNE BLAZINICE N87
Na zalogi
N87

LIČNE BLAZINICE NOLAN N87

28,95 €
Komplet (L+D) nadomestnih ličnih blazinic. Ergonomično oblikovane, enostavno snemljive in pralne. Na voljo v različnih velikostih! Pri izbiri upoštevajte velikost čelade.
SNEMLJIVO OBLAZINJENJE N87
Na zalogi
N87

SNEMLJIVO OBLAZINJENJE NOLAN N87

32,62 €
Snemljivo in pralno oblazinjenje je izdelano iz zračnega, na otip svilnatega materiala »Clima comfort«, ki s kože odvaja vlago in v vročini zato deluje sveže. Odlično objame glavo in ne draži kože. Za doseganje dolgotrajne svežine in higiene je tkanina še dodatno obdelana po sistemu Sanitized®, ki se uporablja tudi za dodelavo gorniškega perila. Ustreza...
VIZIR NFS-06- SR NFR PROZOREN
Na zalogi
N87

VIZIR NOLAN NFS-06 - SR - NFR - PROZOREN

33,14 €
Optično popoln vizir je zaščiten proti praskam in pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza in modelu čelade Nolan N87. Varnost na prvem mestu! Ne uporabljajte opraskanih ali motnih vizirjev. Ponoči praske razpršijo odsev ulične razsvetljave in / ali nasproti vozečih žarometov, kar povzroča bleščanje. Dež lahko ta učinek...
VIZIR NOLAN NFS-06 - SR NFR RAHLO ZATEMNJEN (slika je simbolična)
Na zalogi
N87

VIZIR NOLAN NFS-06 - SR - NFR - RAHLO ZATEMNJEN

33,14 €
Rahlo zatemnjen vizir je zaščiten proti praskam in pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza modelom čelad Nolan N87. Varnost na prvem mestu! Ne uporabljajte opraskanih ali motnih vizirjev. Ponoči praske razpršijo odsev ulične razsvetljave in / ali nasproti vozečih žarometov, kar povzroča bleščanje. Dež lahko ta učinek...
VIZIR NOLAN NFS-06 - SR NFR ZELO ZATEMNJEN (slika je simbolična)
Na zalogi
N87

VIZIR NOLAN NFS-06 - SR - NFR - ZELO ZATEMNJEN

33,14 €
Močno zatemnjen nadomestni vizir je zaščiten proti praskam in pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo).  Ustreza modelu čelad Nolan N87.
NADOMESTNI VIZIR ZA ČELADO NOLAN - NFS-06 - SR NFR METALIZIRAN SREBRN (slika je simbolična)
Na zalogi
N87

VIZIR NOLAN NFS-06 - SR - NFR - METALIZIRAN SREBRN

49,44 €
Nadomestni srebrno metaliziran vizir, pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza modelom člelad Nolan N87. Vizir je obdelan s posebnim filmom, ki deluje kot ogledalo: vizir odbija svetlobo, obraz uporabnika se od zunaj ne vidi, iz notranjosti pa je pogled zatemnjen.
NADOMESTNI VIZIR ZA ČELADO NOLAN - NFS-06 - SR NFR METALIZIRAN MODER (slika je simbolična)
Trenutno razprodano
N87

VIZIR NOLAN NFS-06 - SR - NFR - METALIZIRAN MODER

55,62 €
Nadomestni modro metaliziran vizir, pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza modelom člelad Nolan N87. Vizir je obdelan s posebnim filmom z modrim odtenkom, ki deluje kot ogledalo: vizir odbija svetlobo, obraz uporabnika se od zunaj ne vidi, iz notranjosti pa je pogled zatemnjen.
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.