ČELADE

Čelade za moto užitke!

Čelado izberite glede na namen uporabe in vrsto motocikla, ki ga vozite. Vsaka čelada ima svoje specifične lastnosti, zato jih, tako kot motocikle, razvrščamo v različne kategorije: čelade, primerne za turistično, športno, mestno, enduro, dinamično, ... vožnjo:

POTOVALNE

Čelade za potovalno udobje, za brezskrbno uživanje na daljših turističnih potepanjih, sproščujočih izletih ob koncih tedna in za vrhunske popotniške moto užitke.

URBANE

Čelade za zmerne hitrosti, za dopustniška potepanja, za vsakodnevne opravke v urbanih središčih, ...

ŠPORTNE

Čelade za športne navdušence, za doseganje najvišjih hitrosti, za dirkališča, tekmovanja, dinamično vožnjo, ...

Preklopne (Flip-up) čelade

Čelade s predbradnim dvižnim delom ponujajo možnost večnamenske uporabe. Motoristu omogočajo, da pokaže svoj obraz, ne da bi snemal čelado z glave, in so še posebej prijazne do uporabnikov očal. Priporočamo jih predvsem za uživaške turne vožnje, čoperje, skuterje, za doseganje zmernih hitrosti, za vožnjo v pokončno sedeči drži na motorju, za vožnjo po mestu. 

Integralno zaprte čelade

Integralno zaprte čelade zaščitijo predel brade, v celoti objamejo glavo in vrat ter močneje pritisnejo lica. So tišje in manj prepišne. Glede na zasnovo in opremo jih, tako kot motocikle, razvrščamo v različne kategorije: zaprte čelade, primerne za turistično, športno, mestno, dinamično … vožnjo.

Adventure čelade

Čelade za odkrivanje povsem novih poti in obvladovanje vseh izzivov. Za cestni enduro, avanture, raziskovanje odmaknjenih, pa tudi težje dostopnih krajev. Za adrenalinsko preganjanje po asfaltu ali pa za brezpotja. Za resne popotnike, ljubitelje terenske vožnje, endura, motokrosa, supermota.

Komunikacijski sistemi

Izboljšajte motoristično izkušnjo! Opremite vašo Nolanko z ekskluzivnim komunikacijskim sistemom N-Com. Vi ste pozorni na cesto, N-Com poskrbi za vse ostalo.

Hibridne čelade

VEČ ČELAD V ENI! Čelade, kjer z enostavno montažo in demontažo nekaterih elementov (vizir, šilt, predbradni del, sončna zaslonka) dosežemo več različnih kombinacij uporabe, odvisno od trenutnih želja in potreb motorista. Namenjene so najprej in predvsem turističnemu motociklizmu. V njih se boste odlično počutili tako v poletni vročini kot tudi v hladnejših poznojesenskih dneh.

Jet odprte čelade

Odprte JET čelade so odlična izbira za vožnjo pri višjih temperaturah. Za čoperje, maksi skuterje, vespe, mopede, … Čeprav so videti manj »zaščitne«, pa so nadvse primerne za mestno rabo, za kratka potepanja, za dopustovanje. Predvsem pa so odlične za vožnjo po vročini, saj dajejo občutek večje svobode in manj omejujejo.

Aktivni filtri:

Prikazano 1-24 od 147 izdelkov
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.