ČELADE

ČELADE ZA MOTO UŽITKE

Čelado izberite glede na namen uporabe in vrsto motocikla, ki ga vozite. Vsaka čelada ima svoje specifične lastnosti, zato jih, tako kot motocikle, razvrščamo v različne kategorije: čelade, primerne za turistično, športno, mestno, enduro, dinamično, ... vožnjo.

Klik na izbrano kategorijo čelad vas pripelje do široke palete različnih modelov čelad:

Preklopne (Flip-up) čelade

Čelade s predbradnim dvižnim delom ponujajo možnost večnamenske uporabe. Motoristu omogočajo, da pokaže svoj obraz, ne da bi snemal čelado z glave, in so še posebej prijazne do uporabnikov očal. Priporočamo jih predvsem za uživaške turne vožnje, čoperje, skuterje, za doseganje zmernih hitrosti, za vožnjo v pokončno sedeči drži na motorju, za vožnjo po mestu. 

Integralno zaprte čelade

Integralno zaprte čelade zaščitijo predel brade, v celoti objamejo glavo in vrat ter močneje pritisnejo lica. So tišje in manj prepišne. Glede na zasnovo in opremo jih, tako kot motocikle, razvrščamo v različne kategorije: zaprte čelade, primerne za turistično, športno, mestno, dinamično … vožnjo.

Crossover čelade

VEČ ČELAD V ENI! Da z eno čelado pokrijete različne potrebe. Z enostavno montažo in demontažo nekaterih elementov čelade (vizir, šilt, predbradni del, sončna zaslonka) dosežemo več različnih kombinacij uporabe, odvisno od trenutnih želja in potreb motorista.

N-COM: v ritmu vašega motocikla

Izboljšajte motoristično izkušnjo! Opremite vašo Nolanko z ekskluzivnim komunikacijskim sistemom N-Com. Vi ste pozorni na cesto, N-Com poskrbi za vse ostalo.

Moto kros čelade

Čelade za enduro, motokros, supermoto, ... Vsak detajl je prirejen zadnjim spoznanjem dinamike terenskega motocikla.

Jet odprte čelade

Odprte JET čelade so odlična izbira za vožnjo pri višjih temperaturah. Za čoperje, maksi skuterje, vespe, mopede, … Čeprav so videti manj »zaščitne«, pa so nadvse primerne za mestno rabo, za kratka potepanja, za dopustovanje. Predvsem pa so odlične za vožnjo po vročini, saj dajejo občutek večje svobode in manj omejujejo.

Signalno obarvane čelade

Neprijetni dogodki kar kličejo k temu, da motorist nekaj stori za svojo varnost.

Dobro vidna čelada je najmanj, kar lahko motorist v prvem koraku stori za to, da ga ostali na cesti hitreje opazijo. Biti viden pomeni manjšo možnost izsiljevanja drugih voznikov, manjšo možnost, da vas vozniki pri prehitevanju spregledajo, manjšo možnost nekontroliranih manevrov ostalih udeležencev v prometu …

Opozorite nase! Izberite čelado izstopajočih barv. Naj vas ostali udeleženci v prometu pravočasno opazijo. Signalno obarvana čelada tako zelo žari, da se avtomobilisti s pogledom opazno dalj časa zadržijo na motoristu.

Zadnji kosi - odlične cene!

Dnevno posodobljena ponudba čelad opuščenih grafik, dizajnov in modelov.

Ne zamudite izjemne priložnosti za nakup – ponudba velja samo do prodaje omejene količine čelad na zalogi. 

Aktivni filtri:

Prikazano 1-24 od 147 izdelkov
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.