N100-5

Nadomestni deli, potrošni material za motoristične čelade Nolan N100-5

Nadomestni deli in potrošni material za motoristične čelade Nolan N100-5.

PROTIVETRNA ZASLONKA ZA ČELADO NOLAN N100-5
Na zalogi
N100-5

PROTIVETRNA ZASLONKA NOLAN N100-5

13,33 €
Nadomestna zaslonka za čelade modela N100-5. Zaslonka pod brado zelo učinkovito zapira čelado s spodnje strani in deluje zoper prepih in mraz. Je preprosto snemljiva.
PINLOCK - PROZOREN - FSB - N100-5
Na zalogi
N100-5

PINLOCK NOLAN N100-5 - PROZOREN - FSB

24,58 €
Nadomestni Pinlock® vložek s silikonsko obrobo, proti megljenju vizirja. Ustreza modelu čelade N100-5. Pinlock® vložek s silikonsko obrobo je najbolj učinkovita rešitev zoper megljenje vizirja in preverjeno deluje tudi v najbolj ogabnem vremenu. Pinlock®se preprosto vpne z notranje strani serijskega vizirja, opremljenega s čepki. Megljenje vizirja...
NADOMESTNO SENČILO ZA ČELADE NOLAN - VPS-11 - ZELO ZATEMNJENO
Na zalogi
N44 / N44 EVO

SENČILO NOLAN VPS-11 - ZELO ZATEMNJENO

26,04 €
Sončna zaslonka, ki nadomešča sončna očala, je izdelana iz zeleno obarvanega Lexana, optične kakovosti. Odporna je na megljenje in praske ter nudi UV zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki (zaščita UV400).
NADOMESTNI PROTIHRUPNI DVOJNI OVRATNIK ZA MOTORISTIČNE ČELADE NOLAN N100-5
Na zalogi
N100-5

PROTIHRUPNI OVRATNIK NOLAN N100-5

31,67 €
Dvojni, podkvasto oblikovan ovratnik, opazno duši hrup iz okolja. Opremljen je z elastično vrvico, s katero je mogoče prilagoditi, kako tesno naj ovratnik objame vrat. Ovratnik je preprosto snemljiv in pralen. Ustreza modelom čelad: N100-5. Na voljo v različnih velikostih! Pri izbiri upoštevajte velikost čelade.
VIZIR NOLAN NMS-04- SR NFR PROZOREN (slika je simbolična)
Na zalogi
N100-5

VIZIR NOLAN NMS-04 - SR - NFR - PROZOREN

33,14 €
Optično popoln vizir je zaščiten proti praskam, pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza modelu čelade N100-5. Varnost na prvem mestu! Ne uporabljajte opraskanih ali motnih vizirjev. Ponoči praske razpršijo odsev ulične razsvetljave in / ali nasproti vozečih žarometov, kar povzroča bleščanje. Dež lahko ta učinek še...
VIZIR NOLAN NMS-04 - SR NFR RAHLO ZATEMNJEN (slika je simbolična)
Na zalogi
N100-5

VIZIR NOLAN NMS-04 - SR - NFR - RAHLO ZATEMNJEN

33,14 €
Rahlo zatemnjen vizir je zaščiten proti praskam in pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza modelom čelad Nolan N100-5. Varnost na prvem mestu! Ne uporabljajte opraskanih ali motnih vizirjev. Ponoči praske razpršijo odsev ulične razsvetljave in / ali nasproti vozečih žarometov, kar povzroča bleščanje. Dež lahko ta...
VIZIR NMS-04 - SR NFR ZELO ZATEMNJEN
Na zalogi
N100-5

VIZIR NOLAN NMS-04 - SR - NFR - ZELO ZATEMNJEN

33,14 €
Močno zatemnjen nadomestni vizir je zaščiten proti praskam in pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza modelu čelad Nolan N100-5. Varnost na prvem mestu! Ne uporabljajte opraskanih ali motnih vizirjev. Ponoči praske razpršijo odsev ulične razsvetljave in / ali nasproti vozečih žarometov, kar povzroča bleščanje. Dež...
NADOMESTNE LIČNE BLAZINICE ZA MOTORISTIČNO ČELADO NOLAN N100-5
Na zalogi
N100-5

LIČNE BLAZINICE NOLAN N100-5

36,40 €
Komplet (L+D) nadomestnih ličnih blazinic. Ergonomično oblikovane, enostavno snemljive in pralne. Ustrezajo modelu čelad Nolan N100-5. Na voljo v različnih velikostih! Pri izbiri upoštevajte velikost čelade.
NADOMESTNI VIZIR ZA ČELADO NOLAN - NMS-04 - SR NFR METALIZIRAN SREBRN (slika je simbolična)
Na zalogi
N100-5

VIZIR NOLAN NMS-04 - SR - NFR - METALIZIRAN SREBRN

51,20 €
Nadomestni srebrno metaliziran vizir, pripravljen za uporabo vložka proti megljenju (opcija za doplačilo). Ustreza modelom člelad Nolan N100-5. Vizir je obdelan s posebnim filmom, ki deluje kot ogledalo: vizir odbija svetlobo, obraz uporabnika se od zunaj ne vidi, iz notranjosti pa je pogled zatemnjen.
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.