Ste za akcijo?

ODKRIJTE RAZKOŠJE NAKUPNIH UGODNOSTI!

Čudoviti meseci akcij

Ne spreglejte naših atraktivnih akcijskih ponudb. Za termin ugodnih nakupov spremljajte sveže informacije na naši spletni strani, na našem Facebook profilu  NOLAN Slovenija by Compaco [KLIK] ali vprašajte za informacijo na 03/891 91 03. 

Zadnja priložnost - izjemno ugodne cene!

V spletni trgovini Compaco je objavljena dnevno posodobljena ponudba čelad opuščenih grafik in programov po izjemno znižanih cenah. Ne zamudite zadnje priložnosti za nakup – ponudba velja samo do prodaje omejene količine čelad na zalogi.

Nakupi na obroke

V prodajnem centru Compaco d.o.o., na Ulici svežih idej 4 v Velenju, lahko izkoristite možnost nakupa na obroke in sicer:

·         enostavno z uporabo DINERS ali NLB plačilnih kartic (MasterCard, Visa ali Karanta; ne velja za posojilne kartice)

·         od 2 do 6 obrokov

·         brez dodatne dokumentacije

·         brez obresti

·         brez dodatnih stroškov

Za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico na prodajnem mestu. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na 2 do 6 obrokov, minimalni mesečni obrok mora znašati 30,00 €, minimalni znesek nakupa pa 60,00 €. Nakup na obroke je možen v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadejo v plačilo mesečno.

Oglejte si še:

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.