MOTO VODIČ: GREMO NA BALKAN - 1
MOTO - AVTO VODIČ: GREMO NA BALKAN - 1
MOTO VODIČ: GREMO NA BALKAN - 1
MOTO - AVTO VODIČ: GREMO NA BALKAN - 1

MOTO VODIČ: GREMO NA BALKAN - 1

36,00 €

Ekipa revije motoSI je raziskovala balkanske dežele, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro, Makedonijo, Albanijo, Romunijo in Bolgarijo. Pri tem so jim pomagali zunanji sodelavci, moto vodniki, nekdanji “šoferji”, moto popotniki in številni domačini.

 

V knjigi se avtorji osredotočajo na tiste kraje, ki jih je vredno obiskati zaradi atraktivnosti, izjemne pokrajine, naravnih znamenitosti, lepih cest ali pa zgodb, ki so jih zaznamovale.
Kaj jih je razveseljevalo vsak dan sproti? Ustrežljivost ljudi in izjemna naklonjenost do Slovencev. Nizke cene seveda prav tako.

Knjiga je zastavljena tako, da so v njej predstavljeni samostojni izleti po določenih pokrajinah oziroma krajih. Te izlete pa lahko združimo v eno samo dolgo, dolgo, dolgo potovanje po Balkanu.

Ker je Balkan danes še edina oaza odlične, nepokvarjene kulinarike v Evropi, so veliko časa namenili iskanju pristnih gostiln, “kafan in prčvarnic”, predstavili so tiste, ki so zares vredni obiska. Enako velja za prenočišča, iskali so cenovno ugodna in kakovostna.

Ker se bo Balkan v prihodnjih letih najverjetneje močno spremenil, nekateri turistični kraji so zaradi množic obiskovalcev že prav neprijetni, ga je treba obiskati … ZDAJ.

Obseg: 224 barvnih strani.

Format: 210 x 255 mm.

9789619257265
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.