MOTO AVTO VODIČ 4
MOTO VODIČ 4 - vsebina 1. del
MOTO VODIČ 4 - vsebina 2. del
MOTO AVTO VODIČ 4
MOTO VODIČ 4 - vsebina 1. del
MOTO VODIČ 4 - vsebina 2. del

MOTO VODIČ IV. - ZELO VELIKA SLOVENIJA

28,00 €

Slikovite ceste, najlepši ovinki, najboj nori razgledi. Kulturno-zgodovinski biseri, dobre gostilne. Prekrižarite Slovenijo po dolgem in počez in tudi do 100 kilometrov izven njenih meja.

PayPal
 

MOTO VODIČ IV. - zelo velika slovenija

Ekipa slovenske motoristične revije MotoSI je obogatila dosedanjo serijo turističnih moto vodičev z novim, že četrtim po vrsti: ZELO VELIKA SLOVENIJA!

Na 208 straneh je opisanih 48 poti po Sloveniji in zamejstvu.

Iz vsebine:

Najvišja alpska cesta na Mangart. Alpski prelaz Vršič in Pavličevo sedlo. Legendarna avstrijska cesta 69, ki ji domačini rečejo tudi koroški Isle of Man. Razgledne ceste. Solčavsko z najvišje ležečimi kmetijami. Nanos, Slavnik, Sabotin, Učka. Osilnica ob Kolpi s cesto na 1000 metrov, Medvedje ride, Kačje ride, Šembije. Slovenska in hrvaška Istra, kakršne še niste doživeli. Idrijsko, Cerkljanso in Škofjeloško hribovje. Iz hriba na hrib okrog Ljubljane. Prekmurski biseri. Hrvaško Zagorje. Slovenske gorice, Brda in Kras. In še in še ...

Izkoristite proste trenutke in se sami ali v dobri družbi čim večkrat odpeljite na izlet. 

Format na mero tank-torbe (15 x 22 cm).

 

 

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.