• ZADNJI KOSI!
VIZIR SR ZELO ZATEMNJEN - N42

VIZIR NOLAN N42 - SR - ZELO ZATEMNJEN

31,77 €

Močno zatemnjen vizir iz zeleno obarvanega Lexana je zaščiten proti praskam.

Ustreza modelom čelad NOLAN N42E in N42.

Varnost na prvem mestu! Ne uporabljajte opraskanih ali motnih vizirjev. Ponoči praske razpršijo odsev ulične razsvetljave in / ali nasproti vozečih žarometov, kar povzroča bleščanje. Dež lahko ta učinek še poveča. Zelo zatemnjeni in metalizirani vizirji so primerni za uporabo samo ob lepem in sončnem vremenu. Zelo zatemnjenih in metaliziranih vizirjev nikoli ne uporabljajte ponoči, v slabem, v deževnem, v meglenem … vremenu, ker je lahko uporaba takšnih vizirjev, zaradi zmanjšane vidljivosti, izjemno nevarna. Kadar greste na daljšo pot, vzemite s sabo rezervni vizir.

PayPal
 

Močno zatemnjen vizir je zaščiten proti praskam in nudi zaščito pred škodljivimi UV žarki (UV 400).

 

 

OPOZORILO:

Zelo zatemnjeni in metalizirani vizirji so primerni za uporabo samo ob lepem in sončnem vremenu. Zelo zatemnjenih in metaliziranih vizirjev nikoli ne uporabljajte ponoči, v slabem, v deževnem, v meglenem … vremenu, ker je lahko uporaba takšnih vizirjev, zaradi zmanjšane vidljivosti, izjemno nevarna. Ob močnem soncu pa je uporaba takšnih vizirjev celo priporočljiva, saj preprečujejo sončno zaslepitev in omogočajo boljšo preglednost.

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.