SENČILO NOLAN VPS-11 - ZELO ZATEMNJENO

SENČILO NOLAN VPS-11 - ZELO ZATEMNJENO

31,77 €

Sončna zaslonka, ki nadomešča sončna očala, je izdelana iz zeleno obarvanega Lexana, optične kakovosti. Odporna je na megljenje in praske ter nudi UV zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki (zaščita UV400).

IZBERITE VELIKOST:
  • ZA ČELADE VELIKOSTI XXS-L
  • ZA ČELADE VELIKOSTI XL-XXXL

PayPal

Ustreza modelom čelad N100-5, N87, N70-2GT, N70-2X, N44, N44EVO, N40, N40 FULL, N40-5, N40-5GT.

Na voljo v različnih velikostih! Pri izbiri upoštevajte velikost čelade.

  • Za modele N100-5, N87, N40, N40 FULL, N40-5, N40-5GT izberite velikost XXS-L, ki ustreza vsem velikostim čelad teh modelov.
  • Za modele čelad N70-2 GT, N70-2 X, N44 in N44EVO izberite velikost, ki ustreza velikosti čelade v uporabi.

Varnost na prvem mestu! Ne uporabljajte opraskanih ali motnih vizirjev. Ponoči praske razpršijo odsev ulične razsvetljave in / ali nasproti vozečih žarometov, kar povzroča bleščanje. Dež lahko ta učinek še poveča. Zelo zatemnjeni in metalizirani vizirji so primerni za uporabo samo ob lepem in sončnem vremenu. Zelo zatemnjenih in metaliziranih vizirjev nikoli ne uporabljajte ponoči, v slabem, v deževnem, v meglenem … vremenu, ker je lahko uporaba takšnih vizirjev, zaradi zmanjšane vidljivosti, izjemno nevarna. Kadar greste na daljšo pot, vzemite s sabo rezervni vizir.

Morda vam bo všeč tudi

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.