VIZIR X-LITE XFS-03 - SR - NFR - METALIZIRAN SREBRN
VIZIR X-LITE XFS-03 - SR - NFR - METALIZIRAN SREBRN

VIZIR XFS-03 - SR - NFR - METALIZIRAN SREBRN

91,00 €

Srebrno metaliziran vizir XFS-03 je opremljen z magnetoma za izjemno hitro in preprosto montažo vizirja na čelado (MVA - Magnetic Visor Assembly) ter pripravljen za uporabo vložka Pinlock® proti megljenju (opcija za doplačilo). 

Vizir je obdelan s posebnim filmom, ki deluje kot ogledalo: vizir odbija svetlobo, obraz uporabnika se od zunaj ne vidi, iz notranjosti pa je pogled zatemnjen.

 

Ustreza modelom čelad:

NOLAN: X-903 ULTRA CARBON;

X-LITE: X-903, X-903 ULTRA CARBON;

Varnost na prvem mestu!

Ne uporabljajte opraskanih ali motnih vizirjev. Ponoči praske razpršijo odsev ulične razsvetljave in / ali nasproti vozečih žarometov, kar povzroča bleščanje. Dež lahko ta učinek še poveča.

***

Zelo zatemnjeni in metalizirani vizirji so primerni za uporabo samo ob lepem in sončnem vremenu. Zelo zatemnjenih in metaliziranih vizirjev nikoli ne uporabljajte ponoči, v slabem, v deževnem, v meglenem … vremenu, ker je lahko uporaba takšnih vizirjev, zaradi zmanjšane vidljivosti, izjemno nevarna.

***

Kadar greste na daljšo pot, vzemite s sabo rezervni vizir.

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.