KUPUJTE CENEJE

Odkrijte razkošje nakupnih ugodnosti!

KUPUJTE 10% CENEJE

Kupcem ponujamo možnost, da čelade skupine Nolan kupijo 10% ceneje. Popust za nakup čelade si lahko zagotovite:

  • z registracijo in nakupom v spletni trgovini Compaco ali
  • s predložitvijo kupončka za 10% popust v eni izmed pooblaščenih prodajnih mest v Sloveniji. Kupončke bodo razdeljevale prijazne hostese na vseh večjih prireditvah v Sloveniji. 

Pomembno: 10% popust upoštevamo pri gotovinskih plačilih na redne cene čelad, ki jih objavi podjetje Compaco. Popusti se ne seštevajo, pri nakupu ene čelade pa je mogoče uveljavljati le en kuponček oziroma največ 10% popust. Popust velja le za nakup čelade iz skupine Nolan in ga ni mogoče uveljavljati za nakup dodatne opreme, nadomestnih delov ali komunikacijskih sistemov N-Com. Prav tako ga ni mogoče uveljavljati na že znižane cene, na čelade v akciji ali v ponudbi Outlet. Compaco si pridržuje pravico do sprememb, brez predhodnega obvestila.

ČUDOVITI MESECI AKCIJ

Ne spreglejte naših atraktivnih akcijskih ponudb. Za termin ugodnih nakupov spremljajte sveže informacije na naši spletni strani, na našem Facebook profilu (https://www.facebook.com/compaco.si/ali vprašajte za informacijo na 03/891 91 03. VEČ ->

OUTLET- ZADNJA PRILOŽNOST - IZJEMNO UGODNE CENE!

V spletni trgovini Compaco je objavljena dnevno posodobljena ponudba čelad opuščenih grafik in programov po izjemno znižanih cenah. Ne zamudite zadnje priložnosti za nakup – ponudba velja samo do prodaje omejene količine čelad na zalogi. 
VEČ ->

NAKUPI NA OBROKE

V prodajnem centru Compaco d.o.o., na Cesti Simona Blatnika 20 v Velenju, lahko izkoristite možnost nakupa na obroke in sicer:

  • enostavno z uporabo DINERS oziroma NLB Plačilnih kartic (MasterCard, Visa ali Karanta; ne velja za posojilne kartice)
  • od 2 do 6 obrokov
  • brez dodatne dokumentacije
  • brez obresti
  • brez dodatnih stroškov

Za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico na prodajnem mestu. Storitev omogoča možnost plačila nakupa na 2 do 6 obrokov, minimalni mesečni obrok mora znašati 30,00 €, minimalni znesek nakupa pa 60,00 €. Nakup na obroke je možen v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadejo v plačilo mesečno.

.

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.