PREKLOPNE (FLIP UP)

PREKLOPNE MOTORISTIČNE ČELADE

X-1005

Doživite prvorazredno razkošje in varnost z X-lite X-1005! Ročno izdelana »flip-up« čelada iz kompozitnih materialov, z domišljenim sistemom odpiranja obraznega dela, ki se ekscentrično pomakne okoli točke vpetja. Za potovalno udobje najvišjih standardov, za brezskrbno uživanje na daljših turističnih potepanjih in za vrhunske popotniške moto užitke.

X-1004

* Zadnji kosi! *

Prestižna »flip-up« čelada, ročno izdelana iz kompozita in z izjemno visokim deležem karbona, za turistična potepanja in prave popotniške podvige. Najnižja teža ob sočasnem doseganju najvišjih standardov zaščite, najmanjši aerodinamični upor in idealno postavljeno težišče, zagotavljajo optimalno udobje.

N100-5

Uživaška »flip up« čelada, izčiščenih linij, naprednih tehničnih rešitev in maksimalne stopnje zaščite. Idealna za turistični motociklizem.

Izstopa obrazni del, ki se med odpiranjem giblje po eliptični krožnici, pa tudi vizir z neobičajno velikim vidnim poljem, stopenjsko nastavljiva sončna zaslonka, natančno prileganje, učinkovito prezračevanje, dvojni zatezni ovratnik, ….

Vse za potovalno udobje najvišjih standardov.

N90-3

N90-3 je pripravljena na skoraj vsako pustolovščino. Sodobno oblikovana čelada z dvižnim predbradnim delom je namenjena tako vsakodnevnim opravkom v mestu kot tudi sproščujočim izletom ob koncih tedna. Po konkurenčni ceni navdušuje z bogato serijsko opremo, Nolanovim udobjem, kakovostjo, zanesljivostjo, varnostjo, …

G9.2

Atraktivna čelada z dvižnim predbradnim delom. Za konkurenčno ceno navdušuje s kakovostjo, zanesljivostjo in varnostjo.

Namenjena je tako vsakodnevnim opravkom v mestu, kot tudi sproščujočim izletom ob koncih tedna.

G9.1 EVOLVE

* Zadnji kosi! *

Cena je vabljivo nizka.

Zanesljiva čelada za konkurenčno ceno. Športni videz, praktičnost in bogata oprema so glavne karakteristike Grexove »flip up« čelade G9.1 EVOLVE.

Lepo objame glavo, ima snemljivo in pralno oblazinjenje, senčilo, enostavno snemljiv vizir, ki zelo dobro tesni.

Aktivni filtri:

Prikazano 1-24 od 30 izdelkov
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.