• ZADNJI KOSI!
  • -55,99 €
MOTORISTIČNA ČELADA GREX G4.2 PRO KINETIC N-COM - 2 MAT
GREX G4.2 PRO KINETIC N-COM - 2 MAT
GREX G4.2 PRO KINETIC N-COM - 2 MAT
MOTORISTIČNA ČELADA GREX G4.2 PRO KINETIC N-COM - 2 MAT
GREX G4.2 PRO KINETIC N-COM - 2 MAT
GREX G4.2 PRO KINETIC N-COM - 2 MAT

ČELADA GREX G4.2 PRO KINETIC N-COM - 2 / 22 MAT

159,00 € 214,99 € -55,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 193,49 €

4 ČELADE V ENI! Poletna »touring« čelada z izjemnim prezračevanjem. Odlična izbira za mestno vožnjo, lahkotna križarjenja, za dopustovanje, itd. Z enostavno montažo in demontažo predbradne zaščite, vizirja in sončne zaslonke, lahko dosežemo več različnih kombinacij uporabe. Pripravljena za uporabo komunikacijskega sistema N-Com.

VELIKOSTI TRENUTNO NA ZALOGI:
  • L
  • XL
  • XXL

 

Karakteristike in pripadajoča oprema

4 čelade v eni!

Poljubna uporaba kombinacij snemljive predbradne zaščite, vizirja in vgrajene pomične sončne zaslonke omogoča, da z eno čelado pokrijete vse potrebe tudi na dopustovanju. Z enostavno montažo/demontažo pred-bradnega dela pa lahko čelado v trenutku spremenite iz integralno zaprte v jet odprto, kros, enduro, ... izvedbo.

PREMIUM KAKOVOST: POLIKARBONAT LEXAN

Zunanjo školjko čelad Nolan in Grex strojno odbrizgamo iz namensko razvitega polikarbonata LexanTM*, ki je za 100 % bolj odporen, elastičen in v času trajen, kot so cenejše mase ABS.

6 VELIKOSTI ZA NATANČNO PRILEGANJE

Notranja školjka je izdelana v dveh plasteh iz ekspandiranega polistirena. To je še vedno najbolj učinkovit blažilnik energije udarca. Z raziskavami v Nolanu določamo gostoto – trdoto – obliko slojev in te školjke tudi proizvajamo. Tako naše čelade natančno prilagodimo zahtevam različnih varnostnih standardov.

KOMBINIRANA HOMOLOGACIJA P/J

G4.2 se ponaša s kombinirano homologacijo tipa P/J, ki pove, da je čelada testirana kot integralno zaprta in kot odprta jet. Predbradni del nudi vso potrebno zaščito, ki je zahtevana za integralno zaprte čelade, zato varnost ni vprašljiva.

ZA DOBRO PREGLEDNOST

Izdatno podaljšan vizir je dovolj tog in optično popolno oblikovan. Sega preko brade, kar je ugodno zoper vrtinčenje vetra. Zaščiten je proti praskam, možno ga je sneti brez orodja.

V dodatni ponudbi (opcija za doplačilo) so na voljo tudi različno obarvani nadomestni vizirji

BREZ MEGLJENJA VIZIRJA

Vizir je pred-pripravljen za uporabo vložka Pinlock® (opcija za doplačilo), ki je najbolj učinkovita rešitev zoper megljenje vizirja in preverjeno deluje tudi v najbolj ogabnem vremenu. 

NAMESTO SONČNIH OČAL

Sončna zaslonka, ki nadomešča sončna očala, je vgrajena v notranjost čelade za vizirjem. Izdelana je iz zeleno obarvanega Lexana, optične kakovosti. Odporna je na megljenje in praske ter nudi UV400 zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki (enako, kot najbolj kakovostna sončna očala). Spuščamo in dvigamo jo z drsnikom, ki je z zunanje leve strani neštrleče vtisnjen v školjko čelade in ga zlahka otipate v rokavicah.

ZA SVEŽ ZRAK

Izjemno učinkovit prezračevalni sistem zagotavlja dotok velike količine svežega zraka v čelado. Skozi centralno šobo in dve izjemno veliki odprtini na vrhu čelade, vstopa v notranjost sveži zrak. Odprtini za dovod svežega zraka je npr. v primeru dežja, mogoče preprosto zapreti. Zajetni difuzor na temenu s pomočjo venturijevega efekta učinkovito izsesava ogreti zrak iz čelade, kar zagotavlja bogat pretok svežega zraka, brez neprijetnega lokalnega hlajenja. V notranjo školjko so še dodatno vtisnjeni globoki kanali za učinkovito kroženje zraka in prezračevanje lasišča.

KOMFORT

Oblazinjenje je snemljivo in pralno. Oblikovano je rahlo tridimenzionalno in je izdelano iz penastega blaga z mrežico, da lahko zrak kroži in da se znoj hitreje suši. Za doseganje dolgotrajne svežine in higiene pa je tkanina še dodatno obdelana po sistemu Sanitized®, ki se uporablja tudi za dodelavo gorniškega perila.

PODBRADNI PAS

Podbradni pas je opremljen z avtomatsko zaponko Microlock, ki zaradi zobatega jezička omogoča izjemno natančno, mikrometrsko nastavljanje zapenjanja.

DODATKI

V dodatni ponudbi je na voljo tudi zaslonka pod brado (opcija za doplačilo), ki zapira čelado s spodnje strani in deluje zoper prepih in mraz, kar pripomore še k boljšemu počutju v čeladi.

SISTEMI ZA KOMUNICIRANJE

G4.2 PRO je pred-pripravljena za namestitev Nolanovega komunikacijskega sistema N-COM, popolnoma integriranega v čelado, za varno in udobno vožnjo.

Ponudbo sistemov za komuniciranje, ki ustrezajo čeladi G4.2 PRO, najdete na povezavi tukaj: 

NADOMESTNI DELI in POTROŠNI MATERIAL

Morda boste sčasoma želeli zamenjati vizir, notranjo komfortno oblogo, ... Nolan in Compaco ves čas zagotavljata nadomestne dele, potrošni material in servis, tudi za starejše modele čelad.

Tip čelade:
Hibridna
Vrsta uporabe:
urbana
Kombinacije uporabe:
4 ČELADE V ENI: poljubne kombinacije uporabe vizirja, predbradne zaščite in sončne zaslonke
Zunanja školjka:
strojno odlita iz polikarbonata Lexan® EXL
Atest:
ECE 22/05, kombinirana homologacija: testirano za zaprte integralne in odprte Jet čelade
Teža (velikost M): cca.
1220 g.
Velikosti:
XS (55 cm), S (56cm), M (58 cm), L (60 cm), XL (62 cm), XXL (63 cm);
Vizir:
prozoren, odporen na praske. Montaža/demontaža brez uporabe orodja
Pinlock® proti megljenju vizirja:
pripravljeno za uporabo (z doplačilom)
VPS senčilo:
vgrajeno za vizirjem, UV400 zaščita pred škodljivimi žarki, odporno na praske, obdelano proti megljenju.
Prezračevanje:
nastavljivo, centralna šoba in dve izjemno veliki odprtini na vrhu čelade, zajetni difuzor na temenu čelade.
Oblazinjenje:
AIR TOP COMFORT, snemljivo in pralno, antibakteriološko obdelano
Ovratnik (protihrupna zaslonka):
da
Protivetrna zaslonka pod brado:
pripravljeno za uporabo (z doplačilom)
Sistem zapenjanja podbradnega pasu:
mikromatska zaponka Microlock
Grafike:
ne
N-Com komunikacijski sistem:
pripravljeno za uporabo (z doplačilom)
Drugi dodatki:
vreča za shranjevanje čelade priložena serijsko
Servis, garancija:
5 let garancije, vsakoletni brezplačni zimski servisni pregledi
Kraj proizvodnje:
Italija
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.