• Trenutno razprodano
VIZIR XFR-02 - SR NFR - MOČNO ZATEMNJEN
VIZIR XFR-02 - SR NFR - MOČNO ZATEMNJEN

ŠPORTNI VIZIR X-LITE XFR-02 - SR - NFR - ZELO ZATEMNJEN

67,00 €

Športni močno zatemnjen vizir XFR-02, zaščiten proti praskam in pripravljen za uporabo vložka Pinlock® proti megljenju (opcija za doplačilo).

Površina športne različice vizirja je ravna in opremljena z dvema gumboma za namestitev "Tear-off" folij (folije za odmetavanje - opcija za doplačilo).

 

Ustreza modelom čelad:

X-LITE: X-803 / ULTRA / RS, X-802RR / ULTRA, X-802R / ULTRA, X-802, X-702, X-702 GT, X-702GT ULTRA, X-661, X-603;

Na vizir je nameščena zapora vizirja, ki učvrsti pozicijo vizirja v zaprtem položaju in tako prepreči neželeno odpiranje. S pritiskom na zgornji del stikala zapore pa vizir ostane rahlo priprt, kar omogoča še dodatno prezračevanje.

Varnost na prvem mestu!

Ne uporabljajte opraskanih ali motnih vizirjev. Ponoči praske razpršijo odsev ulične razsvetljave in / ali nasproti vozečih žarometov, kar povzroča bleščanje. Dež lahko ta učinek še poveča.

***

Zelo zatemnjeni in metalizirani vizirji so primerni za uporabo samo ob lepem in sončnem vremenu. Zelo zatemnjenih in metaliziranih vizirjev nikoli ne uporabljajte ponoči, v slabem, v deževnem, v meglenem … vremenu, ker je lahko uporaba takšnih vizirjev, zaradi zmanjšane vidljivosti, izjemno nevarna.

***

Kadar greste na daljšo pot, vzemite s sabo rezervni vizir.

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo