Jamstvo varnosti

5 LET GARANCIJE
S čelado varujemo zdravje in življenje. Zato so pomembni tradicija, zaupanje in zanesljivost. Kakovost naših čelad dokazujemo s 5-letno garancijo. Vsi poslovni procesi temeljijo na standardu ISO 9001:2000.


Imamo lasten razvojni in testni odsek. Naš laboratorij ima vsa pooblastila za izvajanje testov. Zahtevane homologacije čelad pa za nas opravljajo zunanji laboratoriji. Ta sistem nam zagotavlja, da smo vedno v koraku s časom in z novimi spoznanji. Vse naše čelade so izdelane in homologirane po standardu ECE 22/05.

IZKAZ O SKLADNOSTI
V državah Evropske unije za čelade velja standard ECE 22/05. O tem, da je čelada atestirana, priča znamkica, prišita na zapenjalni jermen. V ZDA, na Japonskem in v Veliki Britaniji uporabljajo lokalne standarde. Ne kupujte čelad izven EU, saj le-te niso ustrezno homologirane.

IZKAZ%20O%20SKLADNOSTI.jpg

KOMBINIRANA HOMOLOGACIJA
Izbrani modeli Nolanovih čelad se ponašajo s kombinirano homologacijo tipa P/J, ki pove, da je čelada testirana kot integralno zaprta in kot odprta jet. Ta tip homologacije dovoljuje vožnjo tudi z odprtim (dvignjenim) predbradnim delom, predbradni del pa nudi vso potrebno varnost, ki je sicer zahtevana za integralno zaprte čelade. Zato varnost ni vprašljiva.

 logo_e3.jpg

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.