Dobro vidna čelada je najmanj,

kar lahko motorist v prvem koraku stori za to, da ga ostali na cesti hitreje opazijo..

Zgostitev prometa, zvočno izolirani avtomobili in nestrpnost so vzroki, da so motoristi ogroženi. Na cesti vse prevečkrat doživimo, da nas avtomobilisti izsilijo, pa čeprav se peljemo čisto zgledno in umirjeno. Pred desetletji, ko za avtomobile ni bila uzakonjena vožnja s prižganimi lučmi, smo imeli motoristi vsaj prednost prižgane luči. Tako smo bili v gostem prometu dobro opazni.

Neprijetni dogodki kar kličejo k temu, da motorist nekaj stori za svojo varnost. Biti viden pomeni manjšo možnost izsiljevanja drugih voznikov, manjšo možnost, da vas vozniki pri prehitevanju spregledajo, manjšo možnost nekontroliranih manevrov ostalih udeležencev v prometu …

Opozorite nase!

Izberite čelado izstopajočih barv. Naj vas ostali udeleženci v prometu pravočasno opazijo. Signalno obarvana čelada tako zelo žari, da se avtomobilisti s pogledom opazno dalj časa zadržijo na motoristu.

Oglejte si še:

Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.