• −10%
ČELADA NOLAN N21 SPECIAL - 69 MAT
ČELADA NOLAN N21 SPECIAL - 69 MAT

ČELADA NOLAN N21 SPECIAL - 69 MAT

134,99 € 149,99 € -10%
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 134,99 €

Brezčasna »vintage« JET odprta čelada. Za pravo doživetje motorizma, za café racerje, ljubitelje custom motociklov, skuterjev, … Rahlo modro obarvan vizirček v obliki pilotskih očal je varnostno potrjen. Na podbradni pas je nameščen obroček za priklepanje čelade.

VELIKOSTI TRENUTNO NA ZALOGI:
  • XXS
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

 

Top 5

Karakteristike in pripadajoča oprema

PREMIUM KAKOVOST: POLIKARBONAT LEXAN

Zunanjo školjko čelad Nolan in Grex strojno odbrizgamo iz namensko razvitega polikarbonata LexanTM*, ki je za 100 % bolj odporen, elastičen in v času trajen, kot so cenejše mase ABS.

6 VELIKOSTI ZA NATANČNO PRILEGANJE

Zunanja školjka je odlita v dveh velikostih – manjša za velikosti XXS-S in večja za velikosti M-XL. Tako smo dosegli najnižjo težo, najmanjši aerodinamični upor in najboljše prileganje glavi, ne glede na postavo voznika.

ZA DOBRO PREGLEDNOST

Zaslonka za oči v podobi pilotskih očal je vgrajena v notranjost čelade, za uporabo pa se enostavno dviga in spušča. Izdelana je iz rahlo modro obarvanega Lexana optične kakovosti. Obrobljena je s tesnilno gumico, odporna na praske in nudi UV400 zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki (enako, kot najbolj kakovostna sončna očala).

ZA VRHUNSKO UDOBJE

Komfortna obloga je prostorsko oblikovana, z zračnimi prehodi med elementi, da lahko zrak kroži. Izdelana je iz zračnega, na otip svilnatega materiala »Clima comfort«, ki s kože odvaja vlago in v vročini zato deluje sveže. Odlično objame glavo in ne draži kože. Podkvasto oblikovan spodnji rob oblazinjenja opazno duši hrup iz okolja. Za doseganje dolgotrajne svežine in higiene je tkanina še dodatno obdelana po sistemu Sanitized®, ki se uporablja tudi za dodelavo gorniškega perila. Oblazinjenje je seveda v celoti preprosto snemljivo in pralno.

PODBRADNI PAS

Podbradni pas je opremljen z najudobnejšo avtomatsko zaponko Microlock, ki zaradi zobatega jezička omogoča izjemno natančno, mikrometrsko nastavljanje zapenjanja. Pas je podložen s plišasto tkanino, da ne draži kože na vratu.

DODATKI

Na podbradni pas je nameščen obroček za zaklepanje čelade.

NADOMESTNI DELI in POTROŠNI MATERIAL

Morda boste sčasoma želeli zamenjati vizir, notranjo komfortno oblogo, ... Nolan in Compaco ves čas zagotavljata nadomestne dele, potrošni material in servis, tudi za starejše modele čelad.

Tip čelade:
Jet odprta
Vrsta uporabe:
urbana
Zunanja školjka:
strojno odlita iz polikarbonata Lexan® EXL – v dveh velikostih
Atest:
ECE 22/05 oz. 22/06
Teža (velikost M): cca.
1070 g.
Velikosti:
XXS (54 cm), XS (55 cm), S (56 cm), M (58 cm), L (60 cm), XL (61 cm);
VPS zaslonka:
v podobodi pilotskih očal, vgrajena v notranjost čelade, rahlo modro obarvana, odporna na praske in z UV400 zaščito pred škodljivimi žarki.
Oblazinjenje:
CLIMA COMFORT, snemljivo in pralno, antibakteriološko obdelano
Ovratnik (protihrupna zaslonka):
da
Sistem zapenjanja podbradnega pasu:
mikromatska zaponka Microlock
Grafike:
ne
Dodatno:
obroček na podbradnem pasu za zaklepanje čelade
N-Com komunikacijski sistem:
ne
Servis, garancija:
5 let garancije, vsakoletni brezplačni zimski servisni pregledi
Kraj proizvodnje:
Italija
Izdelki dodani na seznam želja
Izdelki so dodani v primerjavo

Piškotki na spletnih straneh

Spletno mesto Compaco.si za polno delovanje spletnih storitev uporablja piškotke (cookies).

Z brskanjem in uporabo spletnega mesta compaco.si soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih lahko preberete TUKAJ [KLIK]. Če se s piškotki ne strinjate, zaprite spletno mesto.